Nova sezona projekta Ferfl

petek, 10. 2. 2017

Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana pripravlja četrto sezono programa spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom Ferfl. Predstavitev programa bo v četrtek, 16. februarja 2017, ob 17, uri na Linhartovi 13.

Ferfl je celovit program spodbujanja podjetniških idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in razvijati podjetniške ideje, ki imajo pozitivne učinke tudi za družbo in okolje, v katerem živimo.
Program je iniciativa javnega zavoda Cene Štupar – Centra za izobraževanje Ljubljana, financira ga tudi Mestna občina Ljubljana, njegova izvedba pa je za udeležence brezplačna.
Na uvodni predstavitvi programa bodo udeležencem predstavili štiri sklope aktivnosti, ki jih ponuja Ferfl: Natečaj, Startup vikend, Podjetniško šolo in Socialno podjetniški inkubator ter se z njimi pogovorili o tem, kakšne ideje lahko prijavijo v okviru posameznega sklopa aktivnosti.
Prijava na predstavitev je obvezna, oddate jo lahko tukaj. (izberite Prijava na Ferfl dogodek).

Javni zavod Cene Štupar je program Ferfl prvič izvedel jeseni 2014. V prvih treh sezonah programa so se kalile številne ekipe oz. posamezniki, ki so ustanovili podjetja, ki danes že delujejo na trgu: Mimice (www.mimicetoys.com), DŠkatla (www.dskatla.si), BisterUm (www.bisterum.si), Dežela zelišč (FB Dežela zelišč), Rožma (www.rozma.si), Vitalizem (www.vitalizem.si) in še mnogi drugi.