Javna razprava o Celostni prometni strategiji MOL

četrtek, 16. 3. 2017

Priprava Celostne prometne strategije Mestne občine Ljubljana se nadaljuje z razpravami po posameznih četrtnih skupnostih. V četrtek, 16. marca 2017, vas ob 17. uri vabimo v dvorano ČS Moste na Preglovem trgu 15, kjer bomo razpravljali o prometu v tem delu Ljubljane.

Ta javna razprava se nanaša na urejanje prometa v Mostah, kar vključuje naslednje četrtne skupnosti: ČS Jarše, ČS Moste, ČS Golovec, ČS Polje, ČS Sostro. Na dogodku bodo udeleženci na različne zemljevide vnašali konkretne ukrepe, s katerimi želijo še izboljšati promet v Ljubljani. S tem še dodatno izpostavljamo pomembnost vključevanja javnosti v oblikovanje strategije.

Ponovno vas vabimo tudi, da na spletni strani www.1ka.si/a/112355 izpolnite anketo o mobilnosti, s katero preverjamo vaše mnenje in iščemo še boljše rešitve za prometne izzive v Ljubljani. Pri oblikovanju Celostne prometne strategije MOL pa lahko sodelujete tudi prek posebnega portala: cpsmol.projekti.si, več informacij o pripravi Celostne prometne strategije pa je na voljo tukaj.