MIPIM 2017

ponedeljek, 13. 3. 2017

Mestna občina Ljubljana se tudi letos predstavlja na največjem mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu v Evropi MIPIM, ki med 14. in 16. marcem 2017 poteka v Cannesu.

Sejem MIPIM je največje mednarodno nepremičninsko stičišče, kjer so najvplivnejšim nepremičninskim odločevalcem in investitorjem iz vsega sveta vsako leto predstavljeni najnovejši nepremičninski trendi in ključni svetovni investicijski projekti.
Za Mestno občino Ljubljana, ki se je na sejmu predstavila skupaj z javno agencijo SPIRIT Slovenija, je sodelovanje na sejmu priložnost, da potencialnim investitorjem predstavi investicijsko okolje ter konkretne investicijske projekte Ljubljane.

Slogan letošnje predstavitve Ljubljane je »Invest Slovenia. Ljubljana - your first cohice« (Investirajte v Sloveniji, Ljubljana – vaša prva izbira), v okviru katerega obiskovalcem MIPIMa predstavljamo pet ključnih razlogov za investiranje v Ljubljani:
- visoka kakovost življenja vseh meščank in meščanov
- Ljubljana, mesto inovacij
- privlačno okolje za naložbe
- rast kulturnega in kongresnega turizma
- investitorjem prijazno mesto
 
Mestna občina Ljubljana na sejmu predstavlja različne projekte, obiskovalci pa se bodo lahko podali tudi na navidezni sprehod po Ljubljani s pomočjo virtualnih očal, saj je bil posebej za sejem posnet film v 3D optični tehniki.