V središču

2016
 • Prenovljena Slovenska cesta

  Celostna prometna strategija MOL

  Mestna občina Ljubljana je pristopila k izdelavi Celostne prometne strategije, saj želimo meščanom in obiskovalcem Ljubljane ponuditi še bolj kakovostne, učinkovite in raznolike načine mobilnosti, hkrati pa ohraniti mesto zeleno, čisto, dostopno in vsem prijazno.

 • Info točka 65' ima prostore na Mačkovi 1.

  Info točka 65+

  Vabljeni v Info točko 65+ na Mačkovi ulici 1, kjer so na enem mestu na voljo celovite informacije o storitvah in aktivnostih Mestne občine Ljubljana za prijetnejše in kakovostno življenje starejših ter oseb z oviranostmi.

 • Nisem večna, sem pa zato manj tečna. Sem biološko razgradljiva vrečka.

  Nisem večna, sem pa zato manj tečna.

  Mestna občina Ljubljana predstavlja kampanjo proti plastičnim vrečkam s sloganom »Nisem večna, sem pa zato manj tečna. Sem biološko razgradljiva vrečka.«, s katero želimo zmanjšati uporabo plastičnih vrečk, ki močno obremenjujejo naše okolje.

 • Dovolilnice za parkiranje

  Mestna občina Ljubljana izdaja dovolilnice za parkiranje na za to določenih območjih za leto 2017. Dovolilnice, izdane za leto 2016, veljajo do 31. januarja 2017.

 • Najvišja priznanja Mestne občine Ljubljana podeli župan na slavnostni seji Mestnega sveta MOL ob mestnem prazniku.

  Priznanja MOL

  Mestna občina Ljubljana je objavila javni razpis za podelitev nagrad in plaket Mestne občine Ljubljana za leto 2017. Rok za prijavo je 31. januar 2017. Komisija sprejema tudi predloge na naziv častna meščnka in častni meščan.

 • Ljubljana je mladim prijazno mesto

  Sofinanciranje programov za mlade

  Urad za mladino Mestne občine Ljubljana je objavil prvi Javni razpis za sofinanciranje programov mreže Mladinskih centrov Ljubljana v obdobju 2017 – 2019. Rok za oddajo vlog je 5. januar 2017.

 • Ljubljana se je odela v praznično podobo!

  December v Ljubljani

  S prižigom novoletne osvetlitve in odprtjem Prazničnega sejma se je začel praznični december v Ljubljani, ki bo vrhunec doživel z množičnimi silvestrovanji na mestnih trgih.

 • Vabljeni v Točko.Zate.

  December v zeleni Ljubljani

  Ljubljana, Zelena prestolnica Evrope 2016, je vstopila v zadnji mesec zelenega leta, ki je tematsko posvečen eko-inovacijam, zelenim delovnim mestom in trajnostnemu lokalnemu upravljanju.

 • Mladi, vabljeni k prijavi!

  Kul služba!

  Urad za mladino Mestne občine Ljubljana je objavil javno povabilo mladim za vključitev v projekt Kul služba!. Rok za prijavo je 31. december 2016, 20. decembra 2016 pa bo v Mestni hiši potekala predstavitev povabila.

 • Ljubljana je certifikat prejela za obdobje 2016 - 2020

  Ljubljana, mladim prijazna občina

  Mestna občina Ljubljana je prejela Certifikat mladim prijazna občina, ki ga občinam podeljujeta Inštitut za mladinsko politiko in Skupnost občin Slovenije.

 • Prikaži naslednjih 10