petek, 18. 10. 2019

50. sejem Narava – zdravje kmalu odpira svoja vrata

Na Gospodarskem razstavišču bo od 23. do 26. oktobra 2019 potekal že 50. sejem Narava-zdravje, na katerem sodelujejo tudi ljubljanska javna podjetja.

Uživaj zdravo!

Sejem za zdrav življenjski slog smo letos pospremili s sloganom Uživaj zdravo! Pri tem ne poudarjamo le uživanja sveže, lokalne, raznolike in zdrave hrane, ampak tudi iskanje poti v sebi, naravi in sobivanju z drugimi, kako ponovno uživati življenje zdravo in v stiku z naravo. Tudi letos smo ponudbo izdelkov, dejavnosti in idej za zdravo življenje razvrstili po vsebinskih sklopih Prehrana – Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje.

Na sejmu sodelujejo tudi naša javna podjetja

Na Razstavnem prostoru ljubljanskih javnih podjetij in Javnega holdinga Ljubljana v hali A2 bomo naše okoljske in družbeno odgovorne projekte prepletali z majhnimi zgodbami velikih razsežnosti, ki jih ustvarjajo posamezniki, ter z vrednotami in svežimi idejami gradili skupno zgodbo. Z enim ciljem – da vsak od nas prispeva pomemben del pri ustvarjanju boljšega in lepšega sveta za vse.

Skozi zgodbe bomo zagovarjali vrednote, kot so spoštovanje, hvaležnost, pogum in vztrajnost, da spremenimo svoje slabe navade. Mlade bomo spodbujali, da s svojimi dejanji in razmišljanjem aktivno podpirajo trajnostno okoljsko in družbeno odgovornost. V ta na namen bomo skupaj z obiskovalci ustvarili tablo želja in vrednot, s katerimi želimo že danes graditi prihodnost.

Narava zdravje 2018 1

S ponovno uporabo brezplačno na sejem

Obiskovalcem bomo podarili sto brezplačnih kuponov za vstop na sejem. Kako do njih? V Center ponovne uporabe na Povšetovi ulici 4 prinesite še uporabne stvari, ki jih ne potrebujete več. V zamenjavo boste prejeli kupon za vstop na sejem.

Bogat spremljevalni program

Jubilejni sejem prinaša zanimiv in privlačen spremljevalni program, namenjen vsem generacijam. Pripravljamo več kot 100 predavanj, delavnic, tečajev, raznih testiranj, svetovanj in okroglih miz. Celoten program si lahko ogledate na spletni strani sejma. Sejem Narava – zdravje bo odprt od srede do sobote, 23. do 26. oktobra, od 9. do 19. ure.

Preberite tudi: