ponedeljek, 13. 8. 2018

Ali ste vedeli: Kinodvor lahko obiščete z dojenčkom

Vsako prvo sredo v mesecu ob 13. uri je v okviru programa Kino v plenicah na sporedu projekcija z rednega sporeda, prilagojena staršem z dojenčki.

Kino v plenicah

Film je primerno tišje predvajan, dvorana je rahlo osvetljena, dovoljeno pa je tudi hranjenje dojenčkov. Ob izhodu iz dvorane je previjalna miza.

Obiskovalcem Kina v plenicah v sodelovanju s Slovenskimi železnicami omogočamo brezplačno uporabo parkirnih mest na parkirišču ob železniški postaji Ljubljana, na Trgu OF. Število kartic za brezplačno parkiranje je omejeno.

O programu in izkušnji mamice, ki je obiskala Kinodvorov "doječi" kino, preberite tukaj.

140205 Kino v plenicah 026

Kinodvor v jubilejno sezono z novimi sedeži

V Kinodvoru, ki od oktobra 2008 deluje pod okriljem Mestne občine Ljubljana, letos praznujejo deseto obletnico. Vse od takrat uspešno izpolnjujejo svoje poslanstvo osrednjega mestnega kina, posvečenega prikazovanju kakovostne svetovne filmske produkcije kot tudi razvoju filmske vzgoje in kulture s programi za vse starosti.

V juliju so v Kinodvoru za en mesec dvorano zaprli, da je prenova lahko stekla. V jubilejno filmsko sezono zdaj vstopamo z novimi in udobnejšimi sedeži, zaradi pridobivanja ustreznega prostora med vrstami pa jih je v prenovljeni dvorani v parterju nekoliko manj. Več preberite tukaj.