ponedeljek, 12. 2. 2018

Nova MESTnica

Predstavljamo vam novo MESTnico, v kateri je svoj pogled na Ljubljano podala Tadeja, programska vodja in koordinatorka Ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, ki se je končal pred nekaj dnevi.

Tadeja v Mestnici med drugim zapiše, da Ljubljana je mesto, ki ponuja veliko odličnih kulturnih dogodkov za zelo raznoliko občinstvo. »V veliko veselje mi je, da lahko soustvarjam njen kulturni utrip, sodelujem s krasnimi umetniki in producenti, ki svoje delo opravljajo z velikim entuziazmom, ljubeznijo, resnostjo, premislekom in veliko požrtvovalnostjo«, pravi Tadeja in doda, da si Ljubljane ne predstavlja brez umetnosti in umetnikov.

Preberite celotno MESTnico Tadeje Pungerčar.

Rubrika MESTnice je blog, v katerem objavljamo zgodbe sodelavk in sodelavcev velike mestne družine. Skozi njihov subjektivni pogled želimo pokazali, da tudi zaposleni v mestni upravi, javnih podjetjih in zavodih živimo, občudujemo in dihamo naše mesto.

Z novim pristopom stopamo v koraku s trendi promocije in predstavitvijo številnih aktivnosti, ki jih v Mestni občini Ljubljana na različnih področjih delovanja izvajamo za dvig kakovosti življenja vseh meščank in meščanov.