petek, 27. 7. 2018

Klepet s Tadejo Möderndorfer

Tadeja Möderndorfer, ki jo največkrat srečamo v mestu, ko hiti iz Dalmatinove v Mestno hišo, otovorjena s kupom papirjev, je vodja Službe za javna naročila.

Njena skrb je, da nabavni postopki uspešno preskakujejo ovire na poti do izbire izvajalcev/dobaviteljev oz., če se malo pošalimo, je prava kapetanka, da molova barka mirno plove, včasih tudi čez razburkane valove do pristanišča (beri novega gradbišča).

Njeno največje zadovoljstvo je, ko opazuje kako mesto hitro spreminja svojo podobo in postaja vse bolj moderno, prijazno mesto in to tudi zaradi njene neutrudne ekipe sodelavcev.

Zelo se je razveselila otvoritve Gosposvetske ceste, saj je razgled iz njene pisarne še sedaj lepši.

---

Kako začnete delovni dan?
Ob pitju jutranje kave, poklepetam s sodelavci ali prelistam časopis.

Knjiga po vašem izboru.
Hermann Hesse, SIDDHARTA

Film po vašem izboru.
Mamma Mia, Avatar, Notting Hill, ... jih je pa še kar nekaj.

Kako preživljate proste dneve?
Večkrat se sprehodim do vasi Rašica ali pa še naprej na Vrh Staneta Kosca, saj me pobeg v naravo sprošča. Zelo uživam v vrtnarjenju in kolesarjenju. Rada se potepam tudi po ljubljanskih ulicah.

Kakovostno  življenje v Ljubljani. Kaj si ob tem predstavljate vi?
Vse bolj urejeno, sodobno, čisto, zeleno in odprto mesto, ki  ponuja nove priložnosti, prijazno sprehajalcem, kolesarjem, turistom, z bogato ponudbo zanimivih dogodkov in kotičkov za preživljanje prostega časa. 

Tri ljubljanske lokacije, ki jih mora odkriti vsaka meščanka in meščan?
Tržnica, še posebej v času dogodka Odprta kuhna, sprehod do Špice, obisk Križank.

Kakšna je za vas idealna Ljubljana. Kaj nam (če) še manjka do tja?
To je moje mesto, v katerem neizmerno uživam, tako v delovnem kot v prostem času. Zelo sem ponosna na vsako novo pridobitev. Naj bo mesto  še tako idilično, vedno je prostor za nove izzive, npr. še izboljšati javni potniški promet in s tem pridobiti še več uporabnikov te storitve.

Načrt za prihodnost.
Slediti svojim ciljem.

---

Obiščite: podstran Službe za javna naročila