torek, 3. 9. 2013

Eurobasket 2013 v ljubljani

Odštevamo še zadnje ure do začetka evropskega prvenstva v košarki!

Ljubljana – gostiteljica EuroBasketa 2013 bo med 4. in 22. septembrom 2013 v soju pozornosti celotne evropske in širše košarkarske javnosti na polno zaživela v utripu košarkaškega prvenstva.
Ljubljana se s tem prvenstvom zanesljivo uvršča na evropski zemljevid tudi kot pomembna in konkurenčna gostiteljica športnih prvenstev najvišjih formatov. Prvenstvo bo ponudilo več kot le vrhunska športna doživetja. V Ljubljani, kjer bodo potekala predtekmovanja skupine A, drugi del tekmovanj z najboljšimi 16 reprezentancami ter finalne tekme, se bodo poleg dogajanja v Stožicah in Tivoliju vrstile tudi številne brezplačne prireditve na prostem – v mestni navijaški coni na Kongresnem trgu in tudi širše, v starem mestnem jedru.

Več na naslednji povezavi – klik tukaj
 

Svečano odprtje EuroBasketa 2013

Danes, 3. septembra 2013, ob 21. uri bo na Kongresnem trgu odprtje EuroBasketa 2013, največjega športnega dogodka v zgodovini samostojne Slovenije.
Odprtja evropskega prvenstva v košarki se bodo udeležili župan Zoran Janković, župani ostalih občin gostiteljic, najvišji predstavniki države, Košarkarske zveze Slovenije in FIBA Europe. Manjkali ne bodo niti predstavniki vseh sodelujočih reprezentanc, ki bodo tekmovale na EuroBasketu.

Več na naslednji povazvi – klik tukaj

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana