Mobilne aplikacije

 • pobude mescanov

  Pobude meščanov

  Meščani lahko oddajajo svoje pobude po izboljšanju prek mobilne aplikacije. Pobudo lahko meščani oddajo na kraju samem.

 • visit ljubljana

  Visit Ljubljana

  Ustvarite si lasten itinerarij za potep po Ljubljani in okolici, poiščite prireditve ali uporabite glasovni vodič, ki vam bo predstavil Ljubljano skozi 14 zanimivih točk.

 • bicikelj

  BicikeLj

  Bicikelj je namenjen vsem, ki uporabljajo ljubljanski servis Bicikelj za izposojo koles. Povedal vam bo, koliko koles in prostih mest je na najbližji postaji, znal pa vam jo bo pokazati tudi na zemljevidu.

 • urbana pahljaca small

  URBANA

  Uporabniki storitev enotne mestne kartice Urbana si lahko na svoje pametne telefone Android namestite mobilno aplikacijo Urbana, ki služi kot virtualna vrednostna kartica.

 • parkirisca

  Parkirišča

  Aplikacija Parkirišča omogoča pregled prostih parkirnih mest na ljubljanskih parkiriščih, pregled podatkov o zasedenosti posameznega parkirišča in pregled zaseženih vozil. Poleg tega je v aplikaciji tudi cenik za odstranitev lisic in odvoz vozil s pajkom ter pomembni kontaktni podatki za posamezne službe ljubljanskih parkirišč.

 • cestne zapore

  Cestne zapore

  Mobilna aplikacija za pregledovanje trenutnih cestnih zapor na območju Mestne občine Ljubljana. Uporabnik lahko za vsako zaporo dobi informacije o vrsti zapore, naročniku, predvidenih in dejanskih rokih trajanja posamezne zapore.

 • tap water ljubljana

  Tap Water Ljubljana

  Uporaba Tap Water Ljubljana je namenjena vsem, ki želijo potešili žejo v pomladnih in poletnih mesecih s prosto dostopne vode iz več kot 30 pitnikov po vsej Ljubljani. Aplikacija določi vašo trenutno lokacijo in vam pomaga najti najbližjo vodnjak s pitno vodo.
  Fontane s pitno vodo v Ljubljani stalno spremlja javno podjetje VODOVOD-Kanalizacija. Voda, ki teče iz teh vodnjakov ima vse lastnosti pitne vode.