Predstava BEŠTEKteatra z naslovom Dohodnina

Gledališka skupina BEŠTEKteater vas vljudno vabi na predstavo 'Dohodnina'. Brezskrbno potovanje se za Pavla Bojca nenadoma konča zaradi prihoda davčne inšpekcije. Če to poštenega davkoplačevalca ne bi pretirano skrbelo, pa se njemu zatresejo hlače. Da bi se izognil plačilu dohodnine, si je namreč izmislil cel kup reči, bolje rečeno – ljudi. Kako naj se njegova namišljena družina iz davčne napovedi preslika v realnost? In kako naj Pavel pestro dogajanje na finančnem področju usklajuje z nič manj pestrim ljubezenskim življenjem?  

Igrajo: Pavel / direktor reklamne agencije - Jernej Rodič Fernand / Pavlov strežaj in pomočnik - Anton Klemen Kiki / skoraj študent - Martin Štebej Martina / lastnica modne agencije - Marta Čemažar Ingrid / manekenka - Jera Krečič Lambert / davčni inšpektor - Gašper Čižman Barbara / stevardesa - Ivana Čemažar  

Premierno jo bodo uprizorili v soboto, 27. aprila 2019, ob 19.30 v Prosvetnem domu v Savljah. Ponovili pa še 11. in 12. maja 2019 prav tako ob 19.30 v Prosvetnem domu v Savljah.