Blaž Vrbič & Big Band Grosuplje: Tribute to Frank Sinatra - RAZPRODANO

Jazz Club Ljubljanski grad

RAZPRODANO!

Pevec Blaž Vrbič in Big Band Grosuplje pod vodstvom Klemna Kotarja predstavljata "A Swingin’ Affair – Tribute to Sinatra", edinstven koncertni poklon legendarnemu Franku Sinatri.

Projekt stalnega sodelovanja pevca in džezovskega orkestra, ki je v slovenskem prostoru brez primere, je bil zasnovan in prvič predstavljen občinstvu marca 2013, od takrat pa je doživel več kot trideset ponovitev. Na koncertih še nikoli doslej niso odigrali istega repertoarja, vedno pa so na njem uspešnice, kot so Fly Me To The Moon, (Theme from) New York New York, I’ve Got You Under My Skin ali My Way. Te dopolnijo z redko slišanimi izvedbami, ki so nastale pri sodelovanju Sinatre z orkestrom Counta Basieja (Please Be Kind, The Tender Trap idr.) ter orkestrom Duka Ellingtona (Yellow Days). Pesem "A Swingin’ Affair" je obvezna za vse, ki jim je Sinatra pri srcu, in tudi za tiste, ki ga bodo vzljubili šele zdaj. Predvsem pa je to odličen koncert brezčasne glasbe, ki gre naravnost do srca. Koncert na Ljubljanskem gradu bo vseboval tudi nekaj izbranih vokalnih izvedb glasbe Tonyja Bennetta, ki je bil Frankov daleč najljubši pevec.

Glasbena zvrst: evergreen

 

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.00.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

KUPI VSTOPNICO

Zadnja vožnja vzpenjače je ob 00.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).