Jani Šepetavec – "In Recital with Blues"

Jazz Club Ljubljanski grad

Novogoriški saksofonist Jani Šepetavec je po opravljenem šolanju na jazz oddelku Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani obiskoval Jazz Institut Kunstuniversität v Gradcu v Avstriji, kjer se je uril v razredu profesorja Karlheinza Miklina in uspešno magistriral.

Kot glasbenik se je udeleževal mojstrskih tečajev z vrhunskimi mentorji (Don Menza, Dave Liebman, Jerry Bergonzi, Bob Mintzer, Donny McCaslin), piše glasbo za različne projekte in ustvarja svoje skladbe. Kot multiinštrumentalist redno sodeluje s priznanimi slovenskimi glasbeniki.
"In Recital with Blues" predstavlja Janijeve kompozicije, zasnovane na sodobnem bluesu v kombinaciji s shuffle, funk ter afro-beat ritmom. V ospredju je sočasno igranje glavne melodije na saksofonu in kitari, ta se občasno prelevi v vzorec "call and response", ki nas spomni na starejši, (klasični) blues.

Zasedba:
Jani Šepetavec, tenorski in altovski saksofon
Grega S. Crnković, kitara
Erik LaPierre Čebokli, električni bas
Jure Rozman, bobni

Glasbena zvrst: blues, fusion

 

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.00.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

KUPI VSTOPNICO

Zadnja vožnja vzpenjače je ob 00.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).