Ritem mladosti 2019

RITEM MLADOSTI 2019

Letos bomo v Stožicah doživeli nekaj, česar pri nas še nismo! Na trojnem odru bo prišlo do največjega MASH UP koncerta, ki bo zatresel Ljubljano.

7 izvajalcev -> 5 glasbenih zvrsti -> 3 odri -> 1 dan -> 13. december!

Big Foot Mama x Neisha x Pero Lovšin original x Perpetuum Jazzile x Klemen Klemen x Valentino Kanzyani x Tabu

Prvih 500 vstopnic po najnižji ceni!

Potem, ko sta našo navečjo areno že stresla s spektakularnima dvojnima koncertoma Siddharte x Big Foot Mame, skupin Dan D x Mi2 in soundclashem Dubioze kolektiva ter S.A.R.S., smo se spraševali kaj več sploh še lahko ponudita potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena na svoji decembrski klasiki. No, tole: NAJVEČJI GLASBENI MASH UP V ŽIVO – NA TROJNEM ODRU in 7 VRHUNSKIH IZVAJALCEV, ki bodo v živo prepletli rock, pop, elektroniko, rap in vrhunske vokale. Enkraten program. Ena izvedba. 13. 12. v Areni Stožice!

 

Letos vam sodelujočih ne bomo posebej predstavljali, saj so sami stari dobri znanci. Že če bi na navaden oder v enem večeru postavili vseh sedem sodelujočih izvajalcev, bi bil to program, ki se ga ne bi sramovali največji domači festivali. Če bi muziko premešali na dvojnem odru ena na ena, bi bila to tretja runda koncepta, ki je že dvakrat navdušil Slovenijo. A tokrat gremo še dva koraka dlje: dvojni oder bo postal trojni, mešanje muzike, energij, žanrov in izvajalcev pa bo teklo v takem tempu in kombinacijah, da boste ob vsakem obisku kadilnice ali veceja zagotovo kaj zamudili. Zato priporočamo, da pridete na RITEM MLADOSTI 2019 v res dobri kondiciji!

 

Dogodek je 16+

Informacije za rezervacijo VIP lož: janja@cmt.si

 

Časovnica;

20.00 Vrata za obiskovalce

21.00 začetek koncerta

 

Nakup vstopnic: eventim.si

 

Odgovorni organizator prireditve:

MOBILIUM d.o.o.

Šmartinska cesta 152

1000 Ljubljana