Brezembalažni prodajni avtomat Bert

Po izdelke s svojo embalažo

Samopostrežni prodajni avtomat Bert na pokriti ljubljanski tržnici na Pogačarjevem trgu 1 ponuja možnost nakupa biočistil, šamponov, kisa, olja in sokov brez embalaže. Kupci lahko po izdelke pridete s svojo embalažo od ponedeljka do srede med 7. in 16. uro, od četrtka do sobote med 7. in 21. uro ter ob nedeljah med 7. in 14. uro.

V prostorih Centra ponovne uporabe na Povšetovi 4 je prav tako postavljen samopostrežni avtomat za prodajo izdelkov brez embalaže Bert, ki ponuja možnost nakupa biočistil, šamponov, kisa in olja. Avtomat je odprt od torka do sobote med 9. in 17. uro.

Tudi pri izdelavi avtomata po načelih krožnega gospodarstva

Ne samo, da toči izdelke brez embalaže, ampak s svojo posebno obleko iz odpadnih plastenk sporoča, da s premišljenim nakupovanjem lahko preprečimo nastajanje novih odpadkov.

V Bertu so kupcem na voljo izdelki, ki so narejeni po trajnostnih merilih, so kakovostni ter naprodaj po konkurenčnih cenah. Celotna oprema brezembalažne trgovine je narejena iz odpadne plastične embalaže, ki jo stopijo in predelajo v plastične plošče, iz katerih nastane pohištvo.

Brezembalazni Bert

Kako nakupovati v Bertu?

Kako nakupovati v Bertu