petek, 6. 4. 2018

Vrata odprla specializirana prodajalna LL VIVA

V Ljubljani, na Prisojni ulici 7, je svoja vrata odprla prva specializirana prodajalna LL Viva z medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta ter drugimi izdelki za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.

Prodajalno je odprl LL Grosist, katerega ustanoviteljica je Lekarna Ljubljana. Z razvojem specializiranih prodajaln LL Viva pa odgovarjajo predvsem na potrebe starejših, ki se vse pogosteje srečujejo s kroničnimi tegobami, in tistih, ki se zavedajo pomena zdravega načina življenja.

V LL Vivi na prvo mesto postavljajo skrb za ohranjanje zdravja, dobrega počutja, telesne pripravljenosti ter izboljšanje kakovosti življenja vseh starostnih skupin, še posebej starejših in oseb s posebnimi potrebami. V ponudbi LL Vive so pripomočki za pomoč starejšim pri vsakdanjih opravilih in pripomočki za gibalno ovirane osebe, ortopedska obutev, opornice, diagnostični aparati, izdelki za oskrbo poškodb in ran, kozmetični izdelki in izdelki za osebno nego, otroški program ter živila za posebne prehranske in zdravstvene namene.

odprtje LL VIVA

LL Viva, ki je v neposredni bližini ljubljanskega Univerzitetnega kliničnega centra, je odprta od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure.

Ob odprtju LL Vive Prisojna sta direktorica LL Grosista mag. Andreja Leskovec in predsednik Mestne zveze upokojencev Ljubljana Marjan Sedmak podpisala pogodbo, na podlagi katere bo LL Grosist finančno pomagal pri razvoju in delovanju Dnevnih centrov aktivnosti v Ljubljani, v katerih se izvaja socialno varstveni program za starejše.