Aktualno

Osvežite se na ljubljanskih pitnikih

Ljubljana slovi po svoji bogati zalogi kakovostne pitne vode. Neobdelana vsak dan teče iz pip in številnih pitnikov. Kar 37 jih je razporejenih po vsem mestu, najdete jih tako v središču kot tudi na otroških igriščih, ob rekreacijskih površinah ter ob priljubljeni Poti spominov in tovarištva.

Aktualno

Razpis štipendij za nadarjene dijake in študente

Objavili smo razpis štipendij Mestne občine Ljubljana za nadarjene dijake in študente za šolsko oziroma študijsko leto 2018/19. Roka za prijavo sta 5. september (za dijake) in 5. oktober 2018 (za študente).

Aktualno

Nova številka glasila Ljubljana

Izšla je julijska številka glasila Ljubljana, ki ga brezplačno prejmejo vsa gospodinjstva v Mestni občini Ljubljana. V središče smo med drugim postavili bazene in poletno rekreacijo ter mestne parkovne površine.

Aktualno

Gremo na bazen!

Poletni dnevi so končno tu! Preživite jih lahko tudi na ljubljanskih kopališčih, ki jih upravlja javni zavod Šport Ljubljana, ter na čisto novi Plaži Sava.

Poleg protokolarnih dogodkov župana Zorana Jankovića in njegovih sodelavcev v Ljubljani vsak dan potekajo številni kulturni in družabni dogodki. Vabimo vas, da obiščete katerega izmed njih. Da bo izbira lažja, preverite naš koledar prireditev.

Napovedujemo