Aktualno

Obnova avditorija v Križankah je končana

Rekonstruirano in nadgrajeno poletno gledališče v Križankah je pripravljeno na nove vrhunske umetniške prireditve. Že napovedani dogodki v sklopu 66. Ljubljana Festivala bodo na tem prizorišču potekali skladno z načrtom.

Aktualno

Odprli smo prenovljeni stanovanjski stavbi

V Zalogu smo v torek, 14. avgusta 2018, odprli večstanovanjsko stavbo, dva dni kasneje pa smo na Vodnikovi cesti odprli še prenovljeno stavbo, namenjeno stanovalcem Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič Draga.

Aktualno

Prenavljamo za vas: Za ves promet zaprta Tavčarjeva ulica

Zaradi obnovitvenih del na vročevodu, bo v sklopu rekonstrukcije Slovenske ceste, od petka, 10. 8. 2018, do predvidoma nedelje, 2. 9. 2018, za ves promet zaprta Tavčarjeva ulica na odseku med Slovensko cesto in Cigaletovo ulico.

Aktualno

Še en dnevni rekord tirne vzpenjače

V sredo, 15. avgusta 2018, smo zabeležili nov dnevni rekord v številu prepeljanih potnikov s tirno vzpenjačo na Ljubljanski grad. Z vzpenjačo se je peljalo kar 3.670 potnikov.

Poleg protokolarnih dogodkov župana Zorana Jankovića in njegovih sodelavcev v Ljubljani vsak dan potekajo številni kulturni in družabni dogodki. Vabimo vas, da obiščete katerega izmed njih. Da bo izbira lažja, preverite naš koledar prireditev.

Napovedujemo