Aktualno

Na poti v krožno gospodarstvo

Krožno gospodarstvo je osrednja tema letošnjega leta in mednarodne konference EUROCITIES, ki jo novembra gostimo v Ljubljani. Predstavljamo primere krožnega gospodarstva, ki jih že izvajamo v mestni upravi, javnih podjetjih, javnih zavodih ali v četrtnih skupnostih.

Aktualno

Naj blok v Ljubljani 2017

V Ljubljani tudi letos pripravljamo akcijo Naj blok v Ljubljani, s katero stanovalce večstanovanjskih stavb spodbujamo, naj po svojih možnostih vsakodnevno pripomorejo k temu, da bo njihov blok odraz čistega, urejenega in okolju prijaznega sobivanja.

Aktualno

Film pod zvezdami

Na dvorišču Ljubljanskega gradu bo med 5. in 29. julijem 2017 potekal Film pod zvezdami, letni kino, ki znova ponuja raznolik izbor kakovostnih filmov.

Aktualno

Zapora Slovenske ceste

Zaradi prireditve na Kongresnem trgu bo v soboto, 24. junija 2017, od 20. do 23. ure za ves promet zaprta Slovenska cesta, na odseku med Erjavčevo cesto in Šubičevo ulico.

Poleg protokolarnih dogodkov župana Zorana Jankovića in njegovih sodelavcev v Ljubljani vsak dan potekajo številni kulturni in družabni dogodki. Vabimo vas, da obiščete katerega izmed njih. Da bo izbira lažja, preverite naš koledar prireditev.

Napovedujemo