Aktualno

Ljubljana, pametno mesto: VR/AR laboratorij v Tehnološkem parku

Tehnološki park Ljubljana, 21. marca 2019, organizira prvo slovensko konferenco LOOK AROUND 360, posvečeno VR/AR tehnologijam prihodnosti ter hkrati odpira vrata novega laboratorija za vse navdušence virtualne in obogatene resničnosti v Sloveniji.

Aktualno

Ljubljana je najbolj varno mesto v letu 2018

V okviru 10. mednarodne konference Dnevi korporativne varnosti smo že tretjič prejeli nagrado Slovenska velika nagrada varnosti (Slovenian Grand Security Award) v kategoriji »najbolj varno mesto za leto 2018«.

Aktualno

Za lepo in zeleno Ljubljano

V Ljubljani tudi letos pripravljamo tradicionalno spomladansko akcijo Za lepšo Ljubljano, ki bo potekala med 22. marcem, svetovnim dnevom voda, in 22. aprilom, svetovnim dnevom Zemlje.

Aktualno

S pomladjo na ulicah tudi ulični zmaji!

S prvimi pomladanskimi žarki se na ulice vračajo Ulični zmaji, ekipa strokovno usposobljenih mladinskih delavcev in študentov, ki v okviru Javnega zavoda Mladi zmaji izvaja mladinsko ulično delo na različnih lokacijah.

Aktualno

Pusti se zapeLJati: nadgradili smo sistem sledenja avtobusov

Za boljšo obveščenost potnikov mestnih avtobusov smo obnovili in nadgradili sistem sledenja avtobusov, ki zagotavlja ažurne informacije o prihodih avtobusov na postajališča mestnega potniškega prometa.

Aktualno

Objavili smo razpis za podelitev Župančičevih nagrad

Na naši spletni strani smo objavili javni razpis za podelitev Župančičevih nagrad za leto 2019. Komisija za podelitev nagrad pobude sprejema do vključno 12. aprila 2019.

Poleg protokolarnih dogodkov župana Zorana Jankovića in njegovih sodelavcev v Ljubljani vsak dan potekajo številni kulturni in družabni dogodki. Vabimo vas, da obiščete katerega izmed njih. Da bo izbira lažja, preverite naš koledar prireditev.

Napovedujemo