Aktualno

 • Pred Mestno hišo pričakujemo Janjo Garnbret in ostale vrhunske plezalce

  Pred Mestno hišo danes, 23. avgusta 2019, ob 19. uri pripravljamo sprejem članov slovenske reprezentance v športnem plezanju z Janjo Garnbret na čelu, ki so se vrnili s svetovnega prvenstva na Japonskem.

 • Prenavljamo za vas: Vodnikova cesta

  Zaradi asfaltiranja bo od petka, 23. avgusta od 9. ure, do predvidoma nedelje, 25. avgusta 2019, za ves promet zaprta Vodnikova cesta na odseku od Bitenčeve ulice do vključno križišča s Šišensko cesto.

 • Nadaljujemo s prenovo otroških igrišč

  Prenova otroških igrišč je v polnem teku. Potem ko se od konca julija otroci lahko igrajo na prenovljenem igrišču Bonifacija 5, smo te dni smo končali še prenovo igrišč na Prušnikovi in Flandrovi ulici, hkrati pa začeli z obnovo igrišča Majaronova.

 • Zapora Zoisove ceste

  Zaradi prireditev v Križankah bosta v četrtek, petek in nedeljo, 22., 23. in 25. avgusta 2019, od 20.30 do 00.30 ure za ves promet zaprti Zoisova cesta in severni krak Emonske ceste.

 • V mesto prihaja Emonska promenada

  Živahno poletje v Ljubljani se nadaljuje. Dogajanje bo te dni popestrila še Emonska promenada, ena najbolj prepoznavnih uličnih prireditev za družine in otroke v mestu, na kateri bomo poleg zabave predstavili tudi možnosti predelave zavrženih materialov v igrala.

 • Odgovor Odvetniške družbe Čeferin v zvezi s sodbo Vrhovnega sodišča RS

  V zvezi s sporočilom za javnost Komisije za preprečevanje korupcije z dne 19. avgusta 2019, v katerem obvešča, da je »komisija prejela sodbo Vrhovnega sodišča RS (opr. št. X Ips 28/2018 z dne 3. 7. 2019), s katero je Vrhovno sodišče RS zavrnilo revizijo Zorana Jankovića v zadevi zaključnih ugotovitev nadzora nad njegovim premoženjskim stanjem, ki jih je komisija pričela že v letu 2012« in da so »s tem v predmetnem postopku izkoriščena vsa redna in izredna pravna sredstva«, objavljamo odgovor Odvetniške družbe Čeferin, ki Zorana Jankovića zastopa v omenjeni zadevi.

 • Prenavljamo za vas: zapora krožišča pri BTC

  Zaradi rekonstrukcije ceste bo od četrtka do nedelje, od 22. do 25. avgusta 2019, za ves promet zaprto krožišče Bratislavske in Leskovškove ceste ter Argentinske ulice.

 • Uspešen nastop Bernarda Brizanija na Ljubljana Festivalu

  Nekdanji štipendist MOL, violončelist Bernardo Brizani je ob spremljavi Mihe Haasa na klavirju nastopil na izjemno uspešnem in razprodanem koncertu Ljubljana Festivala.

 • Zapora Ceste 27. aprila

  Zaradi sečnje dreves bo v sredo, 21. avgusta 2019, za ves promet zaprta Cesta 27. aprila na odseku med Škrabčevo in Svetčevo ulico.

 • Odprli smo Prekmurski trg

  Ob križišču Poljanske in Rozmanove ulice ter Poljanskega nasipa smo ob 100. obletnici priključitve Prekmurja in združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom odprli Prekmurski trg.