Bryan Adams

BRYAN ADAMS

So Happy It Hurts

NOVI DATUM

 

04. DECEMBER 2022

DVORANA STOŽICE

Dragi oboževalci Bryana Adamsa!

Mi smo  "SO HAPPY IT HURTS" , da vam lahko najavimo nov datum koncerta:

NEDELJA, 4. DECEMBER 2022

 

Že kupljene vstopnice veljajo za novi termin. Če vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice od 22.02. do 08.03. 2022 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Pozivamo vse kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega dogajanja v Sloveniji!

Legendarni kanadski glasbenik BRYAN ADAMS, dobitnik več Grammy nagrad, se v okviru svoje nove turneje vrača v Slovenijo, kjer bo nastopil v dvorani Stožice, 04.12.2022. Že kupljene vstopnice veljajo za novi termin

Bryan Adams je eden najbolj prepoznavnih in ikoničnih glasbenikov, avtor številnih, že kar ponarodelih rock uspešnic, dobitnik mnogih glasbenih nagrad in je v karieri prodal preko 65 milijonov plošč. Na turnejo se podaja ob izdaji novega, že 15. studijskega albuma So Happy It Hurts, ki bo izdan marca 2022. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo, kar je “v živo” dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2018.

Za nakup vstopnic kliknite TU!

 

O Bryanu Adamsu:

Bryan Adams ima svetovne turneje že skoraj štiri desetletja. Leta 2016 je bil na turneji v imenu svojega trinajstega studijskega albuma Get Up, ki se je v manj kot mesecu dni uvrstil na lestvico med prvih deset v devetih državah. Leta 2014 je obeležil tudi 30. obletnico svojega ikoničnega albuma Reckless.

Njegova glasba je dosegla prva mesta lestvic v več kot 40 državah po vsem svetu, v Kanadi so mu podelili državno priznanje za zasluge, hkrati pa ga sprejeli v kanadsko Dvorano slavnih. Je prejemnik grammyja, treh oskarjev, številnih nagrad Juno, American Music Awards ter ASCAP Film and Television Music Awards, petkrat pa je bil nominiran tudi za zlati globus.

 

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25
1000 Ljubljana