HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE

NEVERJETNE HOT WHEELS ® MONSTER TRUCKS DOGODIVŠČINE ZA VSO DRUŽINO!

 

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE PRVIČ V SLOVENIJI,

 

26. 3. 2022 OB 11.30 IN 18.30, V ARENI STOŽICE V LJUBLJANI

 

 

HOT WHEELS™ MONSTER TRUCKS LIVE SE LETA 2022

 

V EVROPO VRAČAJO S POVSEM NOVIMI TOVORNJAKI!

 

PRVIČ V SLOVENIJI 26. 3. 2022 V ARENI STOŽICE V LJUBLJANI!

 

 

 

Največje svetovno prireditveno-koncertno podjetje Live Nation in podjetji Raycom-Legacy Content Company in Charm-Music, v sodelovanju z Mattel, Inc., prihajajo v Evropo z novo, že 5. evropsko turnejo Hot Wheels - Monster Trucks Live Tour. V okviru te bodo prvič v zgodovini obiskali Slovenijo s povsem novimi tovornjaki! Ta priljubljena svetovna zabava za vso družino bo na evropska tla stopila 3. januarja 2022 v Glasgowu v Veliki Britaniji, pot pa bo nadaljevala po mnogih evropskih državah; 26. 3. 2022 se bo karavana izjemno atraktivnih predelanih tovornjakov in njihovih točk ustavila tudi v Ljubljani, v Areni Stožice!

 

Na voljo so tudi posebne VIP vstopnice, ki vam omogočajo še bolj popolno doživetje. Število teh je zelo omejeno! Pred vsakim dogodkom bo na voljo tudi čas za Crash Zone, na katerem si bo lahko omejeno število obiskovalcev ogledalo vozila na samem prizorišču, v parterju!

 

Matineja

CRASH ZONE 09:00

ODPIRANJE VHOD: 10:30

SHOW 11:30 – 13:30 (z 20-minutnim odmorom)

 

Popoldanski šov:

CRASH ZONE 16:00

ODPIRANJE VHODOV: 17:30

SHOW 18:30 – 20:30 (z 20-minutnim odmorom)

V Crash Zone ne boste mogli vstopiti brez običajne vstopnice za dogodek.

 

Hot Wheels Monster Trucks Live prihaja v Evropo in prvič v Slovenijo z več tovornjaki kot kadarkoli doslej! Povsem novi Mega Wrex tovornjak je kar 12 metrov dolga struktura, ki spominja na dinozavra in jo poganja kar 1.800 konjskih moči. Takšen z lahkoto pomete s konkurenco. Ta spektakularni tovornjak bo na turneji naslednje leto zagotovo vaš najljubši! Oboževalci zabav bodo imeli priložnost doživeti Bigfoot Midwest Madness ™, ki je nastal kot plod sodelovanja Hot Wheels in Bigfoot Collaborations ®. Race Ace ™ se bo s prepoznavnimi plameni znamke Hot Wheels prav tako pridružil evropski turneji.

Na spektaklu pa bodo tudi posebne atrakcije: goltalec avtomobilov, goreči in transformirajoči se robot Megasaurus, kot tudi motokrosistične Freestyle zvezde! Na izjemnem in navdušujočem avtomobilskem šovu boste videli tudi ikonične Hot Wheels akrobacije, skoke in spektakularne padce “Pošastnih tovornjakov” med tekmovalnimi porazi, zmagami in boji, ki so izjemna paša za oči prav za vse njihove oboževalce.

Med evropsko turnejo bodo obiskovalci imeli ekluzivno možnost videti resnične različice Hot Wheels monster truck igrač, vključno z izjemno priljubljenimi: Bone Shaker ™, Tiger Shark, V 8 Bomber ™ in Demo Derby.

Dogodki pa so znani tudi po popularni Crash Zone Pre-Show zabavi; ta se prične 2,5 ure pred vsakim šovom. To je hkrati edinstvena priložnost, da lahko stopite v areno in si ogledate od blizu te neverjetne strukture in veličino Hot Wheels Monster Trucks! Ta dan boste lahko tudi doživeli več s posebnimi adrenalinskimi VIP paketi, ki vsebujejo poleg odlične pozicije za spremljanje tega spektakla, tudi vodeno turo po Monster Truck šovu, darila in še mnogo več.