JAN PLESTENJAK - Valentinov koncert

Jan Plestenjak z novim albumom V naju še verjamem in velikim koncertom z gosti v dvorani Stožice

 

Po treh letih nestrpnega pričakovanja, smo ga dočakali! Nov, tokrat že 15. album, je končno tu in z njim 11 čudovitih avtorskih skladb, med katerimi ne manjkajo uspešnice, kot so 'Meni dobro je', 'Zgoraj je nebo' in 'V naju še verjamem'.

 

Jan Plestenjak, prekaljeni glasbeni maček, vsekakor spada med najuspešnejše in najbolj priljubljene slovenske glasbenike, ki se v svoji zavidljivi 30-letni karieri lahko pohvali z neštetimi hiti in razprodanimi koncerti. A kot zgleda, mu idej po vseh teh letih še vedno ne primanjkuje in tako danes premierno predstavlja svoj najnovejši album 'V naju še verjamem'. Kot pravi sam, je včasih na pravo inspiracijo treba le malce dlje čakati.

Album 'V naju še verjamem', ki je nastajal v njem ljubem Strunjanu, tokrat vsebuje 11 avtorskih pesmi, ki jih je med drugim tudi sam produciral.Tokratni album slavi vero v prijateljstvo, ljubezen in vase. Nič kaj čudno tako ni, da je v k sodelovanju povabil kupico svojih prijateljev – odličnih glasbenikov in pevcev, za katere verjame, da »ne skoparijo z dušo, ko je z njo treba polniti jadra vsaki pesmi«.

Na bas kitari je tako vodja njegove skupine Anže Langus Petrović, bobne je odigral Roman Ratej, na harmoniki, hammondu in klavirju pa lahko slišimo Gašperja Konca. Večino instrumentov je Jan vseeno odigral sam, sodelovalo pa je tudi veliko izjemnih vokalistov: Maraaya, Kvatropirci, Dagi, Coto, Mitja Bobič, Manca Špik, Ana Ferme in zasedba Mijav.

12.2.2022 pa se bo Jan vrnil v Stožice, kjer bo predstavil nove pesmi , kot tudi vse uspešnice iz njegove plodne kariere.

Čaka vas posebno doživetje.

 

Koncert bo izveden v skladu z veljavnimi ukrepi, po navodilih Nijz in z upoštevanjem Pct pogoja.

 

Vstopnice: eventim.si