Pasji parki

izvedeno

Zaključek projekta: 2018

Opis projekta

Namen pasjih parkov je, da se psi prosto gibljejo, medtem ko morajo imeti lastniki v ostalem delu parka svoje ljubljenčke na povodcu. V parku so postavljene klopi za obiskovalce, koši za smeti in koši za pasje iztrebke. Uporaba pasjih parkov je v Mestni občini Ljubljana brezplačna, saj želimo z njimi spodbuditi do vseh prijazno sobivanje lastnikov psov, njihovih kosmatincev ter ostalih občanov.

Projekt vključuje

 • Pasji park ob Beblerjevem trgu

  izvedeno

  Leto zaključka: 2018

  Vrednost: 9.800 €

  Na zelenici ob Poti spominov in tovarištva med Beblerjevim trgom 6 in Ulico Gradnikove brigade 4-8 smo uredili pasji park v velikosti 1.000 kvadratnih metrov.

  Več o projektu +

  Pasji park je ograjen z mrežo, pod drevesi so klopi, park je opremljen s koši za odpadke in koši za pasje iztrebke ter z ustreznimi vrati.

 • Pasji park v Šmartinskem parku

  izvedeno

  Leto zaključka: 2017

  Vrednost: 10.000 €

  Meščanke in meščani lahko svojega pasjega ljubljenčka sprehajajo tudi v pasjem parku v Šmartinskem parku, ki meri kar 1500 m2.

 • Pasji park v Kosezah

  izvedeno

  Leto zaključka: 2016

  Vrednost: 10.000 €

  V Kosezah smo ob koseških blokih na Ulici bratov Učakar uredili pasji park v izmeri 1420 m2. Postavili smo klopi za obiskovalce, koše za smeti in koše za pasje iztrebke.

 • Pasji park v Štepanjskem naselju

  izvedeno

  Leto zaključka: 2013

  Vrednost: 10.000 €

  Ob Pesarski cesti smo uredili pasji park v velikosti 960 m2. Postavili smo klopi za obiskovalce, koše za smeti in koše za pasje iztrebke.

 • Pasji park v Severnem parku

  izvedeno

  Leto zaključka: 2010

  Vrednost: 10.000 €

  Ob Vilharjevi ulici smo v sklopu Severnega parka uredili pasje igrišče v velikosti 930 m2. Postavili smo klopi za obiskovalce, koše za smeti in koše za pasje iztrebke.