JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI

JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI

Slovenska glasbena skupina Joker Out se je po izdaji prvega albuma (Umazane misli), dveh zaporednih koncertih v Cvetličarni, nastopu na legendarnem srbskem festival Exit, izdaji drugega albuma (Demoni), razprodanem koncertu v Križankah in številnih drugih odmevnih nastopih, nagradah in mnogih odličnih odzivih odločila za nov, velikanski izziv. V letu 2023 bodo Bojan, Kris, Martin, Jan in Jure skupaj s številnimi izjemnimi gosti namreč pripravili glasbeno-vizualni spektakel v največji slovenski dvorani – v ljubljanskih Stožicah.

Koncert v Stožicah bo na sporedu v petek, 6. oktobra 2023, z začetkom ob 20.00. Vstopnice je mogoče dobiti po cenah od 19,90 € dalje.

“Jokerji” obljubljajo balzam za ušesa in pašo za oči. Čudoviti oktobrski večer bo začinjen z marsikaterim presenečenjem, edinstvenim odrskim nastopom in, jasno, za fante značilnim “shagadelic” rock’n’rollom. Pričakujte vrhunski spektakel. Pričakujte mega učinke. Pričakujte nepričakovano.

Vstopnice bodo sprva in morebiti ob posebnih priložnostih na voljo po “early bird” cenah, zato vsekakor velja pohiteti z nakupom. posebej, če želite biti blizu odru. Bodisi v parterju, bodisi v “zelenem” ringu dvorane Stožice.

 

Vstopnice Eventim.SI

 

Odgovorni organizator prireditve:

SHAGADELIC RECORDS d.o.o.

Kolarjeva ulica 60
1000 Ljubljana