Moj porod, najino rojstvo

Priprave na porod in starševstvo

V petih srečanjih se bomo v sproščenem ambientu, skozi zabavo, pogovor in igro skušali spomniti na to, da je porod lahko pozitivna porodna izkušnja, na katero lahko in moramo vplivati.

Srečanja so predvidena za 8 nosečnic (partnerji pa dobrodošli na 4. srečanju). Priporočljivo je, da se nosečnice udeležite vseh srečanj.

Srečanja bom vodila Tina D., mamica, ki je doživela 2 različni porodni izkušnji, udeleženka Erasmusovega 3P+ projekta "Childbirth Educator", katerega cilj je ponuditi družinam v pričakovanju podporo za sprejemanje informiranih porodnih odločitev. Priprave na drugi porod, ki je potekal doma, so me ponesle na pot raziskovanja poroda, strahu pred bolečino ter samospoznavanja. Ko sem začela poslušati sebe, svoje telo in otroka, ki sem ga nosila, sem doživela najlepšo, izjemno opogumljajočo porodno zgodbo, ki je celotno družino zaznamovala za celo življenje. Dovolite mi, da z vami delim svojo izkušnjo in vam pomagam, da bo tudi vajino rojstvo opogumljajoča izkušnja, v kateri se bosta samo še bolj povezala. 

Ker se vsak rodi le enkrat ...