Novi Fosili

Organizator sporoča, da je zaradi odredbe ministrstva za zdravje o prepovedi večjih prireditev v zaprtih javnih prostorih, koncert Novi fosili iz 3. aprila prestavljen na 2. oktober 2020.

Kupljene vstopnice veljajo tudi za nov datum. Če vam ta ne ustreza, lahko vstopnice od 11. 3. do 3. 4. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Hvala za razumevanje.Glasbena zgodba o 50-ih letih priljubljene skupine Novi fosili prihaja v Slovenijo!

Malo glasbenih imen je ostalo zvestih svojemu ustvarjanju in modnim trendom in ki so enako priljubljeni pri vseh generacijah v regiji!

Novi fosili dokazujejo, da so eni redkih, ki jim vse to uspeva zadnjih 50 let.

Spektakel, ki je razprodal koncertne dvorane v Zagrebu in Beogradu, zgodba o 50-ih letih glasbenega ustvarjanja priljubljene skupine, prihaja v Slovenijo!

Letos mineva 50 let od ustanovitve ljubljencev poslušalcev v regiji, skupine Novi fosili, zato so se Marinko Colnago, Sanja Doležal in 'dobri duh' skupine Vladimir Kočiš Zec odločili, da svojo zapuščino predstavijo v nepozabnem druženju, ki so ga poimenovali 'Zgodba o 50-tih letih Novih fosilov'.

'Zgodba o 50-tih letih Novih fosilov – Za dobra stara vremena' je poklon vsem sodelavcem in pomembnim dogodkom, ki so zaznamovali in skupaj gradili glasbeno pot skupine.

Odgovorni organizator prireditve:

MENART RECORDS D.O.O.

Riharjeva 22
1000, Ljubljana
Slovenija