OneRepublic

NuCoast Concerts Slovenia predstavlja
OneRepublic Ljubljana - Live in concert

9. NOVEMBER 2020
Dvorana Stožice-LjubljanaAmeriška pop rock senzacija OneRepublic znova prihaja v Slovenijo. Po razprodanem koncertu leta 2014 se vnovič vračajo v dvorano Stožice, 9. novembra 2020.

OneRepublic bo v sodelovanju s PLUS1.org 1EUR od vsake prodane vstopnice namenil organizacijam, ki se borijo za dostojanstvo, pravičnost in imajo dostop do tistih, ki pomoč potrebujejo. www.plus1.org


Z grammyjem nominirana zasedba OneRepublic je najavila veliko turnejo, saj se bodo v oktobru in novembru podali po Evropi. Poleg zahodne in osrednje Evrope se bodo obiskali tudi v delih Evrazije, saj bodo turnejo 10. oktobra pričeli s koncertom v Gruziji, zaključili pa jo bodo 20. novembra z nastopom v Moskvi. Zasedba je leta 2014 uprizorila nepozabni razprodani koncert v Ljubljani, ko so v okviru turneje Native World tudi pri nas povzročili pravo evforijo med oboževalci. Zdaj jih boste lahko ponovno ujeli na našem največjem koncertnem prizorišču, saj bo dvorana Stožice 9. novembra 2020 ponovno gostila njihov novi koncertni spektakel.

O skupini OneRepublic:

Začetki zasedbe segajo v leto 2002, ko so se osnovali v ameriški zvezni državi Kolorado. Sestavljajo jo pevec Ryan Tedder, Zach Filkins na solo kitari, Drew Brown na ritem kitari, Eddie Fisher na bobnih in Brent Kutzle na baskitari. Prvenec Dreaming Out Loud so izdali leta 2007, z njega poznamo multiplatinasti hit, veliko uspešnico Apologize, ki je resnično uspela šele v remiksu slovitega Timbalanda, kar jo je plasiralo tudi v sam vrh plesnih lestvic, obenem pa je bila ta različica nominirana za prestižno nagrado grammy.

Leta 2009 je sledila druga plošča Waking Up, ki je postregla z uspešnicami All the Right Moves, Secrets in Good Life. Tretji album Native iz leta 2013 je dosegel platinasto naklado s hitom Counting Stars, ki se je prodal v več kot 33 milijonih izvodov, sledila pa je uspešna svetovna turneja, v okviru katere so leta 2014 prvič koncertirali tudi v Sloveniji.Četrti album Oh My My je izšel leta 2016, spomladi leta 2018 pa so ponudili pesem Start Again feat. Logic, pesem, ki se je pojavila v Netflixovi dramski seriji 13 Reasons ter skladbo Connection, ki je bila del avtomobilske kampanje Summer of Jeep. Skupina bo v kratkem izdala peti album Human, ki sta ga najavila že lanska singla Rescue Me in Wanted. Fantje so tudi napovedali, da bosta na njem sodelovali tudi pevski superzvezdnici Beyonce in Adele.

Frontman Ryan Tedder je bil poleg dela v OneRepublic zaposlen tudi s sodelovanji z velikimi imeni popularne glasbe, saj je koproduciral in avtorsko sodeloval pri povratniškem albumu The Jonas Brothers ter spisal uspešnice za izvajalce kot so Camila Cabello, Pink, 5 Seconds of Summer, Sam Smith in Anitta. Tedder je svoje izkušnje delil tudi kot mentor v novem ameriškem televizijskem šovu Songland, pri katerem je tudi producent, trenutno pa snemajo drugo sezono.

Skupina pa je slovenskemu občinstvu znana še po nečem. Septembra leta 2013 je 42 mladih nadebudnih glasbenikov, starih od devet do šestnajst let, ki so si nadeli ime SUPERHEARO ORCHESTRA, kampanjo sta omogočila Universal Music in Telekom Slovenija, ki je priredbo skladbe uporabil v eni od oglaševalskih kampanj, predstavilo videospot s priredbo njihove uspešnice Good Life. Mlade junake pa so opazili tudi njihovi vzorniki in jih javno pohvalili na družbenih omrežjih, videospot pa je na platformi YouTube v štirih dneh dosegel skoraj 20 tisoč ogledov.VSTOPNICE so na www.eventim.si.

 

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.,

Celovška cesta 25,
1000 Ljubljana,
Slovenija