Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - CVETLIČARNA

 

Organizator obvešča, da je koncert POSTMODERN JUKEBOX 10. novembra 2019  prestavljen iz Hale Tivoli v Cvetličarno

Datum in ura dogodka ostajata enaka. Vstopnice veljajo za novo lokacijo!

 

Zaradi odločitve managementa in želje izvajalca po bolj intimnem vzdušju vas vabimo na novo lokacijo, v ljubljansko Cvetličarno, kjer boste lahko priče edinstveni koncertni izkušnji.

 

INFORMACIJE O KONCERTU !

Vrata Cvetličarne se bodo odprla ob 19. uri, koncert pa se bo začel ob 20. uri.

 

Odgovorni organizator prireditve: NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o., Celovška cesta 25, 1000 Ljubljana.

 

Postmodern Jukebox napoveduje

Welcome to the Twenties 2.0 World Tour

10. november 2019 – LJUBLJANA, HALA TIVOLI

Dobrodošli v dvajseta 2.0

Kot napovednik prihajajočih dvajsetih, bo razvpiti medčasovni glasbeni kolektiv Postmodern Jukebox v letu 2019 obkrožil svet v sklopu turneje Welcome to the Twenties 2.0. (Dobrodošli v dvajseta 2.0). Turneja želi pripraviti svet na novo desetletje, za katerega kreativni direktor Scott Bradley upa, da bo povrnilo slog in mojstrstvo ustvarjanja, značilno za glasbo preteklih generacij.

»Zadnja dvajseta so nam dala jazz, edinstveno ustvarjalno formo ameriške kulture. Kdo pravi, da je nekaj podobnega nemogoče ustvariti tudi v dvajsetih letih novega tisočletja?« se sprašuje Bradlee. »Ljudje so utrujeni od senzacionalističnih naslovov v medijih, neumnih realističnih šovov in siti zasvojenosti s pametnimi telefoni, ki nas v zadnjem desetletju tako razdvajajo. V majhnem kotičku pop kuture smo ustvarili prostor, v katerem lahko ljudje pozabijo na skrbi in se nam pridružijo na večerih, ki slavijo resnično glasbo in brezčasen slog – v živo in v resničnem življenju.«

The Postmoder Jukebox, Welcome to the Twenties 2.0 tour bo vstopil v novo desetletje skozi koncertne izvedbe v skoraj 250 mestih po vsem svetu.

»Ko ustvarjamo turnejsko različico koncepta Postmodern Jukebox, združujemo prave talente s pravo glasbo, z namenom ustvariti edinstveno izkušnjo za ljubitelje naše glasbe,« dodaja Bradlee. »Pripravite se na najbolj senzacionalno zabavo v slogu dvajsetih po Velikem Gatsbyju.«

Jih ne poznate? Zagotovo prepoznate komade, ki jih izvajajo. Med njimi so največji svetovni hiti – od klasične glasbe, do roka in popa - kot so na primer: Creep (Radiohead), All About That Base (Meghan Trainor), Bad Romance (Lady Gaga),Oops… I did it Again (Britney Spears) , Umbrella (Rihanna), My Heart Will Go On (Celine Dion), You Give Love A Bad Name (Bon Jovi), Nothing Else Matters (Metallica),  Last Christmas (Wham!) in drugi.

Meet& Greet vstopnice prinašajo vstopnico za koncert, srečanje in fotografiranje s skupino po koncertu in njihov podpisan poster.

 

Vstopnice lahko kupite tukaj.

 

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25

1000 Ljubljana