Šola zmajeslovja: Zmajeva skrivnost

Interaktivni vodeni ogled

Zmajeslovje velja za eno izmed najstarejših naravoslovnih ved, vendar je kljub temu najmanj raziskano. Nihče ne ve, kako dolgo so zmaji že del našega sveta in od kod so prišli … No, to, da nihče ne ve, ne drži povsem … Na Gradu namreč živi moder in izkušen profesor zmajeslovja, ki zelo veliko ve o zmajih, govori se celo, da občasno obišče njihov skrivnostni svet.
Ker se še vedno najde marsikdo, ki krvoločne zmaje iz izmišljenih starodavnih pravljic meče v isti koš z zmaji, ki so varuhi narave, največjih skrivnosti sveta in modrosti življenja, se je profesor zmajeslovja odločil, da bo skupaj s svojo vajenko - pustolovko, popravil to krivico, zato je ustanovil prvo Šolo zmajeslovja pri nas. Skupaj se bomo odpravili na zabavno in nepozabno pustolovščino odkrivanja skrivnosti in zanimivosti iz življenja zmajev.

Zmajeva skrivnost
Doslej smo z veliko mero drznosti, poguma, hkrati pa tudi previdnosti uspešno rešili že veliko ugank in preizkusov, ki so nas pripeljali do vznemirljivih odkritij iz sveta zmajev. Profesor zmajeslovja je zelo ponosen na nas in zato že komaj čaka, da se še zadnjič odpravimo na razburljivo in zabavno pustolovščino. Zmaji so mu zaupali, da so za nas pripravili prav posebno presenečenje. Hm … le kaj bi to lahko bilo?

Vabljeni tudi na naslednje nepozabne pustolovščine v sklopu Šole zmajeslovja:
Drugi semester v šolskem letu 2020/2021:
6. 2. 2021 ob 11.00: Uročena pustolovka
6. 3. 2021 ob 11.00: Začarani zmaji
3. 4. 2021 ob 11.00: Eliksir življenja

Primerno za otroke od 4. do 10. leta starosti

Za obisk interaktivnega vodenega ogleda priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo; z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.