Zelo uporabne aplikacije

 • Zajeta slika2

  PROMinfo

  Za vas smo vzpostavili portal s podatki o aktualnem stanju v prometu, ki med drugim vsebuje informacije o gostoti prometa na območju MOL, prihodih avtobusov na postajališča LPP, stanju na terminalih BicikeLJ, prostih mestih na parkiriščih v upravljanju LPT … Vse informacije na enem mestu! 

 • Ljubljana ZW prestolnica 2

  Moji odpadki

  Snagina mobilna aplikacija je nepogrešljiva za vse, ki potrebujete hitre informacije in pomočnika, ki je vedno z vami. Namestitev aplikacije je povsem enostavna in brezplačna.

 • podzemne zbiralnice 6

  Urnik praznjenja zabojnikov Snage

  Urnik odvoza odpadkov lahko preverite na položnici, kjer so zapisani datumi praznjenja vaših zabojnikov za tekoči mesec. Urnik najdete tudi na Snagini spletni strani prek aplikacije MOJI ODVOZI.

 • Foto za SMS aplikacijo manjsa

  Brezplačno obveščanje o delih na omrežju toplote in plina

  Energetika Ljubljana poleg intervencijskih del na omrežju izvaja tudi sistematične obnove in širitve. Ker lahko to vpliva na zaustavitev obratovanja in s tem na prekinitev dobave energije, se lahko uporabniki toplote in/ali plina naročite na brezplačno SMS obveščanje.

 • TE TOL celovite informacije o kakovosti zraka

  Informacije o kakovosti zraka

  Na mobilnem portalu Energetike Ljubljana m.te-tol.si lahko poleg meritev izpustov iz enote TE-TOL spremljate tudi dejanski vpliv njenega obratovanja na kakovost zraka v Ljubljani. Leta 2010 je bil portal nagrajen s svetovno nagrado (World Summit Award Mobile), in sicer kot najboljša družbeno-odgovorna praksa s področja mobilnih vsebin.

 • bicikelj

  BicikeLj

  Bicikelj je namenjen vsem, ki uporabljajo ljubljanski servis Bicikelj za izposojo koles. Povedal vam bo, koliko koles in prostih mest je na najbližji postaji, znal pa vam jo bo pokazati tudi na zemljevidu.

 • urbana pahljaca small

  URBANA

  Uporabniki storitev enotne mestne kartice Urbana si lahko na svoje pametne telefone Android namestite mobilno aplikacijo Urbana, ki služi kot virtualna vrednostna kartica.

 • visit ljubljana

  Visit Ljubljana

  Ustvarite si lasten itinerarij za potep po Ljubljani in okolici, poiščite prireditve ali uporabite glasovni vodič, ki vam bo predstavil Ljubljano skozi 14 zanimivih točk.

 • nextoemona

  Mobilni vodnik po Arheološkem parku Emona

  Mobilna aplikacija Nexto omogoča vodenje po Arheološkem parku Emona. Vsebine MGML so brezplačne.