sreda, 28. 1. 2004

Akcija zimske službe 27.-28. januarja 2004

Včeraj, 27.1.2004, je na območju MOL ves dan občasno rahlo snežilo, zvečer pa je sneženje postalo intenzivnejše, zato se je sneg začel oprijemati vozišč.

Izvajalec zimske službe na območju MOL, KPL d.d., je takoj začel s posipanjem vozišč proti poledici, ob 2.uri zjutraj pa so ekipe zimske službe začele še s pluženjem in ponovnim posipanjem vozišč. Površine, namenjene pešcem, so začeli čistiti ob 3.uri zjutraj.

Zaradi močnega sneženja so izvajalci zimske službe do jutra pluženje in posipanje večkrat ponovili.

Izvajalci zimske službe bodo v večernih urah nadaljevali z akcijo čiščenja stranskih ulic, križišč, širjenja voznih pasov in čiščenja površin, namenjenih pešcem, zaradi napovedanih nizkih jutranjih temperatur pa bodo proti poledici znova posuli vozišča in površine, namenjene pešcem.

Zaradi vremenskih razmer MOL občanom znova omogoča brezplačno sol za posipanje proti poledici. Občani MOL lahko od jutri, 29.januarja 2004, do preklica pri izvajalcu zimske službe, KPL d.d. na Tbilisijski 61, brezplačno prejmejo sol za posipanje proti poledici. KPL d.d. bo sol delil ob delavnikih od 8. do 16.ure, ob sobotah pa od 8. do 12.ure.