ponedeljek, 5. 9. 2016

Ambasadorji zelene Ljubljane

Ljubljana, Zelena prestolnica Evrope 2016, predstavlja zadnjih 6 ambasadorjev zelene Ljubljane, ki so strokovno komisijo prepričali s svojim pogledom na zeleno Ljubljano. Letošnjo Zeleno prestolnico Evrope tako skupaj predstavlja kar 23 zelenih ambasadorjev.

V okviru projekta Zelena prestolnica Evrope 2016 smo spomladi pozvali meščane in obiskovalce Ljubljane, naj postanejo ambasadorji zelene Ljubljane. Na poziv se je odzvalo več kot 100 posameznikov in med njimi smo izbrali 12 tistih, ki bodo z veseljem in ponosom predstavljali našo zeleno prestolnico. Zdaj predstavljamo drugo polovico izbranih ambasadorjev, to so: Darja Virjent in hči Ava Marinček Virjent, Elena Ocenic, Elizabeta in Mitar Majkič, Evelina Žefran, Petra Koritnik in Žiga Vehovec.
Njihovo predstavitev si lahko ogledate tukaj, program, aktivnosti in dogodke zelenega leta pa spremljajte na interaktivni spletni strani www.zelenaljubljana.si.

 

Ambasadorji zelene Ljubljane
Zeleno Ljubljano predstavlja kar 23 ambasadorjev, poleg 12 ambasadorjev, izbranih med meščani in meščankami, še 11 znanih Ljubljančank in Ljubljančanov ter sodelavk in sodelavcev Mestne uprave ter javnih podjetij in zavodov, ki delujejo pod okriljem Mestne občine Ljubljana.