ponedeljek, 4. 1. 2021

Brezplačno prostovoljno testiranje v ZD Ljubljana - ZAČASNO USTAVLJENO

V ponedeljek, 4. januarja 2021, so v Zdravstvenem domu Ljubljana začeli s prostovoljnim presejalnim testiranjem na SARS-CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi. Testiranje je namenjeno prebivalcem Mestne občine Ljubljana.

Testiranje je namenjeno zdravim osebam brez simptomov in znakov bolezni covid-19, cilj pa je odkrivanje asimptomatskih okužb in s tem zajezitev širjenja bolezni.
Potekalo bo v Športni dvorani Kodeljevo na Gortanovi 21, od ponedeljka do petka, od 11. do 14. ure, sprejem bo možen do 13.30 ure. V četrtek, 7. januarja 2021, bo testiranje potekalo do 15. ure (sprejem bo do 14. ure).

Meščani, ki bi se želeli testirati, naj s seboj prinesejo osebni dokument in zdravstveno izkaznico, obvezno je nošenje zaščitne maske. Testiranje je brezplačno, nanj se zaenkrat ni potrebno naročiti.

Še vedno velja, da v kolikor imate simptome in znake okužbe covid-19 (prehlad, kašelj, vročina, izguba vonja, izguba okusa, prebavne težave) ostanite doma in se posvetujte z osebnim ali dežurnim zdravnikom po telefonu oziroma elektronski pošti in sledite prejetim navodilom.

Preberite tudi: