petek, 16. 4. 2021

Cepljenje maturantov v Ljubljani

Skladno z navodili Ministrstva za zdravje bo v cepilnem centru ZD Ljubljana potekalo cepljenje proti covid-19 s cepivom AstraZeneca za maturante in zaposlene, ki neposredno sodelujejo pri izvedbi mature ter še niso bili cepljeni.

Osebe, ki spadajo v navedeno ciljno skupino, naj se na cepljenje prijavijo najkasneje do ponedeljka, 19. aprila 2021, do 12. ure na spletni strani ZD Ljubljana (zavihek Naročanje na cepljenje proti covid-19).

Ob vnosu vseh zahtevanih podatkov tako maturanti kot zaposleni, ki neposredno sodelujejo pri izvedbi mature ter še niso bili cepljeni, obvezno izberejo kategorijo "Sem maturant oziroma sodelujem pri maturi".
V cepilni center ZD Ljubljana se prijavijo maturanti s stalnim prebivališčem v Ljubljani in primestnih občin: Brezovica, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Horjul, Ig, Vodice, Škofljica.

Prijavljeni bodo na cepljenje vabljeni preko SMS sporočila oz. klica na stacionarni telefon.
Na cepljenje maturanti in zaposleni prinesejo izpolnjen vprašalnik: Vprašalnik o zdravstvenem stanju pred cepljenjem in izjava o privolitvi v cepljenje. Zaposleni, ki neposredno sodelujejo pri maturi in še niso bili cepljeni, pa na cepljenje obvezno prinesejo tudi izjavo vzgojno-izobraževalne institucije oz. delodajalca, ki to potrjuje.

Preberite tudi: