sreda, 26. 10. 2011

Dnevi podjetništva 2011

Že četrto leto zapored Tehnološki park Ljubljana in družba DATA d.o.o. organizirata »Dneve podjetništva«.

Brezplačne podjetniške delavnice in predavanja, s katerimi se krepi podjetniška kultura in podjetnikom posreduje sodobna znanja s področja podjetništva, bodo potekale od 14. do 16. novembra 2011. Z »Dnevi podjetništva« bosta Tehnološki park Ljubljana in DATA, d.o.o., skupaj s partnerji tako v treh dneh obeležila tudi Svetovni teden podjetništva.

Namen dogodka je izmenjava informacij in izkušenj med podjetniki, vsak dan pa bo posvečen drugemu sklopu tem, ki so aktualne za podjetnike.

Prvi dan v ponedeljek, 14. novembra 2011, bomo obravnavali poslovno okolje podjetja, drugi dan našega druženja v torek, 15. novembra 2011, pa bomo namenili marketingu ter inovativnim tehnologijam v podjetja. Sklop predavanj bo torej namenjen posredovanju ključnih informacij, kako izboljšati poslovanje oziroma lažje vstopiti na trg. Tretji dan sreda, 16. novembra 2011, pa je dan za internacionalizacijo oziroma za podjetja v rasti, ki želijo v svoje poslovanje razširiti tudi v tujini, tudi izven meja EU. Aktualne teme za podjetja v rasti so usmerjene v uspešno poslovanje na dinamičnem trgu doma in v svetu ter zaposlovanje tujcev v Sloveniji.

Udeležba je brezplačna. Glede na izkušnje preteklih let na dogodku pričakujemo več kot 1000 udeležencev. Predavanja bodo potekala v konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana (Tehnološki park 19 - stavba B).

Točen program je objavljen na spletni strani Tehnološkega parka Ljubljana, kjer lahko na e-naslovu info@tp-lj.si dobite tudi vse dodatne informacije v zvezi z dogodkom.

Vabljeni.

Tehnološki park Ljubljana