ponedeljek, 9. 11. 2015

Dnevi podjetništva

Tehnološki park Ljubljana in Data d.o.o. 17. in 18. novembra 2015 organizirata Dneve podjetništva, v okviru katerih pripravljajo brezplačna predavanja tako za mlade podjetnike, kot tudi za izkušene poslovneže.

Vsa predavanja so brezplačna, potekala bodo v stavbi B Tehnološkega parka Ljubljana, za udeležbo je potrebna prijava na http://data.si/8-dnevi-podjetnistva/. Število mest je omejeno.

Tako za sveže podjetnike kot izkušene poslovneže

Predavanja bodo zanimiva tako za povsem sveže podjetnike in tiste, ki o poslu šele razmišljajo, kot tudi za izkušene poslovneže, posameznike ali podjetja. V poslu velikokrat naletimo na težave, naj si bodo birokratske narave ali ko obstanemo na neki točki našega načrta. Zato vam bodo o možnostih ter priložnostih, pa tudi izkušnjah in pasteh spregovorili poznavalci vseh teh področij.

Kako začeti na Kitajskem ali v Indiji?

Da je vse bolj očitna tesnost slovenskega trga, se zavedajo v Tehnološkem parku Ljubljana, kjer podjetjem svetujejo pri internacionalizaciji. Se sprašujete kako bi začeli na Kitajskem, ali pa v Indiji – dveh trgih, ki ponujata nešteto priložnosti?