ponedeljek, 20. 9. 2010

Enota Zarja od jutri odprta

Po pregledu situacije v vrtcih in šolah tekom današnjega dne se stanje izboljšuje.

Sušijo se kleti in kurilnice v OŠ Bičevje, vrtcu Črnuče, OŠ Janez Levec – lokacija Karlovška, vrtec Otona Župančiča enota Čebelica, garderobe v OŠ Vrhovci. V nekaj primerih je prišlo do zamakanja strehe, kar prav tako urejajo v šolah. V šolah in vrtcih opravljajo popise škode, ki je zavarovana pri zavarovalnici Tilia in bo sanirana v najkrajšem možnem času.

Še vedno so zaprte enote vrtca Viški gaj: enota Kozarje, Hacetova ulica 13, enota Bonifacija, Ulica Malči Beličeve 20 in enota Zarja, Reška ulica 31.

Sodelavci vrtca in JP Snaga, d.o.o., so dostop do enote Zarja na Reški 31 začeli urejati že v nedeljo, 19.9.2010, čiščenje dostopa do vrtca pa zaključili v ponedeljek, 20.9.2010, in s tem omogočili, da se bodo otroci lahko v vrtec vrnili že jutri, v torek, 21.9.2010. Enota bo obratovala po rednem urniku enote Zarja od 6. ure zjutraj do 17. ure popoldan.

Oddelki enote Zarja, ki bodo od vključno torka, 21.9.2010, dalje poslovali v svoji matični enoti na Reški 31, so naslednji: Čebelice, Žabice, Žogice nogice, Sončki, Zmajčki, Polžki, Pikapolonice, Ribice, Bibe, Gobice in Metuljčki (podrobnosti v priponki).

V enoto Zarja na Reški ulici 31 se jutri, 21.9.2010, seli tudi najmlajša skupina otrok – oddelek Zvezdice iz enote Kozarje, Hacetova ulica 13.

Za vse ostale oddelke iz enot Bonifacija in Kozarje velja razpored začasne preselitve, ki smo ga objavili v nedeljo, 19.9.2010, do nadaljnjega.

Starše prosimo, da upoštevajo razpored selitve oddelkov in pripeljejo otroke na začasne lokacije, opredeljene v tabeli.

Dodatne informacije so na voljo v vrtcu Viški gaj, spletna stran www.viskigaj.si,