ponedeljek, 23. 9. 2019

Evropska noč raziskovalcev – Humanistika, to si ti!

V petek, 27. septembra 2019, vas med 10. in 22. uro vabimo na Evropsko noč raziskovalcev, na kateri boste našli odgovore na številna vprašanja s področja raziskovanja.

Če vam najrazličnejša vprašanja že dlje časa ne dajo miru, si vzemite čas v petek, 27. septembra, in skočite v katerega od ljubljanskih parkov, na trge ali ulice. Zasedli jih bodo raziskovalci in raziskovalke s petnajstih fakultet in akademij Univerze v Ljubljani. Morda imajo prav oni odgovor na katero od vprašanj, ki se vam zastavljajo. 
Evropska noč raziskovalcev poteka v več kot 350 evropskih mestih hkrati in prinaša številne dogodke na temo raziskovanja in inovacij. Poleg dogajanja na ulicah, trgih in parkih bodo raziskovalke in raziskovalci odprli vrata laboratorijev in fakultet, predstavili svoje delo in prisluhnili vsakomur, ki mu radovednost zastavlja vprašanja, predvsem mladim, ki se za svojo karierno pot še odločajo. 

Pester program v Ljubljani

noc logo1

Evropska noč raziskovalcev Univerze v Ljubljani z naslovom Humanistika, to si ti! letos prinaša več kot 50 dogodkov v Ljubljani in Murski Soboti, s katerimi želimo javnost seznaniti in ozavestiti o pozitivni vlogi dela raziskovalk in raziskovalcev. Vsi dogodki letos potekajo tudi v duhu 100. obletnice Univerze v Ljubljani. Vse aktivnosti so brezplačne.

 

 

Preberite tudi: