četrtek, 1. 7. 2021

Film pod zvezdami 2021

Na dvorišču Ljubljanskega gradu tudi to poletje odpiramo Film pod zvezdami, kjer si boste lahko vsak večer med 15. julijem in 7. avgustom ogledali filmske poslastice.

V sodelovanju z Javnim zavodom Ljubljanski grad je Kinodvor poskrbel, da si boste lahko ogledali nekatere najbolj odmevne filme letošnje kinematografske sezone, med katerimi bo kar dvanajst predpremier.

Posebno leto zahteva posebno odprtje!

Film pod zvezdami bomo odprli s Hitchcockovo mojstrovino Razvpita, ki je nastala pred 75. leti. Ingrid Bergman igra Alicio, hčer obsojenega izdajalca, ki jo šarmantni agent Devlin (Cary Grant) rekrutira za vohunko: zapeljati mora Sebastiana, očetovega nacističnega sodelavca, ki se skriva v Braziliji.

Sledilo bo kar dvanajst predpremier in nekateri najbolj odmevni filmi letošnje kinematografske sezone. Film pod zvezdami bomo sklenili v soboto, 7. avgusta, z Vikendovo predpremiero filma Annette, ki je odprl letošnji canski festival. 

Filmi bodo na sporedu vsak dan ob 21.30. Predvajani bodo v izvornem jeziku s slovenskimi podnapisi; pri filmih, katerih jezik ni angleški, bodo podnapisi tudi v angleščini.
Cena vstopnice znaša 5 EUR, za predpremiere 6 EUR. Vstopnice so v prodaji od 1. julija dalje.

Kaj vse so še pripravili za letošnji Film pod zvezdami, najdete tukaj.

Preberite tudi: