petek, 2. 4. 2021

Friderik nadaljuje zmagovalni niz

Potem, ko je ljubka podgana Friderik, ki domuje na Ljubljanskem gradu, na lanskem SOF-u prejel zlato in srebrno nagrado, je zablestel še na letošnjem Netku. Prislužil si je prvo nagrado v kategoriji Naj spletna trgovina, zmagal je tudi v kategoriji Glas ljudstva.

Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si nagrajujeta najboljše spletne projekte v okviru tekmovanja Netko in letošnja žirija je najvišje priznanje v kategoriji Naj spletna trgovina dodelila grajski spletni trgovini Friderik.
Spletna trgovina je v obdobju večmesečnega zaprtja gradu, zaradi vladnih ukrepov o preprečevanju širjenja virusa Covid-19, dobrodošla dopolnitev trgovini Friderik, ki sicer domuje na Ljubljanskem gradu. Spletne police izbranih izdelkov za dom, nego & kozmetiko, oblačil & dodatkov, knjig, izbranih grajskih užitkov … so v sodobno oblikovani spletni trgovini na voljo na friderik.ljubljanskigrad.si; pot pa si utira tudi že na svetovni spletni platformi Amazon.

Lepo darilo za 10. rojstni dan

foto

Friderik je bil nagrajen ravno na 10. obletnico delovanja javnega zavoda Ljubljanski grad. Žal obletnice zaradi vladnih ukrepov za zajezitev širjenja virusa covid-19 ne moremo praznovati skupaj, saj so grajska vrata znova zaprta.
V primerjavi z več kot petimi stoletji, odkar se Ljubljanski grad ponosno dviga nad mestom, je deset let sicer malo. Obdobje pa je vendar pomembno – in ponosni smo na prehojeno pot in rezultate, ki niso ostali neopaženi.

Edinstven pogled na Ljubljanski grad 2011–2021

Almanah Edinstven pogled na Ljubljanski grad 2011–2021, ki so ga v javnem zavodu Ljubljanski grad izdali ob 10. obletnici, prikazuje ključne rezultate posameznih let delovanja in raznoliko paleto dejavnosti, s katero se ukvarja zavod, delo posameznikov in ekip v okviru desetih oddelkov Javnega zavoda Ljubljanski grad in Hostla Celica, kakor tudi zanimive zgodbe, povezane z gradom, ki so jih ob deseti obletnici zaupali »zunanji« sodelavci, ki so na tak ali drugačen način povezani z gradom.

Praznovanje na daljavo

Desetletnico javnega zavoda Ljubljanski grad bomo vse do konca leta obeleževali tudi na socialnih omrežjih, kjer boste našli pestre vsebine in mesečne nagradne igre s privlačnimi nagradami, zato vas vabimo, da praznujete z nami, pa čeprav trenutno na daleč.
Nestrpno pričakujemo dan, ko vas bomo lahko ponovno pozdravili na Ljubljanskem gradu in na Grajskem griču, na kulturno-umetniških in turističnih prireditvah, ko bomo spet razvajali vaše brbončice v grajskih gostinskih lokalih, vas na vrh griča popeljali s tirno vzpenjačo, se srečali z vami in vas razveselili v svoji trgovini Friderik …

Preberite tudi: