torek, 6. 4. 2021

Glasbeni festival letos bo!

Mladi glasbeniki, ne prezrite vabila k sodelovanju na 14. glasbenem festivalu Pionirskega doma. Prijave zbiramo do 26. aprila 2021.

Glasbeni festival, ki ga organizira Pionirski dom, je prireditev, ki omogoča mladim, še neuveljavljenim posameznikom in skupinam slovenskih osnovnih in srednjih šol, da predstavijo svoje glasbeno izvajanje pa tudi svoje avtorsko glasbeno ustvarjanje. Žanrsko je popolnoma odprt in spodbuja kakovost na vseh področjih otroškega in mladinskega glasbenega ustvarjanja.
Zaradi trenutnih razmer bo festival letos potekal v prilagojeni obliki, zato so tudi festivalski pogoji nekoliko drugačni.

Komu je namenjen festival?
Festival je namenjen vsem izjemnim solistom in solistkam, ki prepevajo avtorske skladbe ali priredbe.

Kdaj in kje bo potekal?
Festival bo potekal v petek, 7.maja 2021, v Festivalni dvorani. V primeru zaprtja in omejevanja javnih prireditev bo žirija zmagovalca festivala izbrala na podlagi predhodno poslanih posnetkov in 7. maja preko videoposnetka razglasila zmagovalca natečaja.

Kakšna je nagrada?
Zmagovalka oziroma zmagovalec festivala bo dobil profesionalno/studijsko snemanje skladbe in profesionalno fotografiranje.

Kako se prijavim?
Izpolnite prijavnico in na naslov glasbenifestival@gmail.com preko we trasferja pošljite posnetek svoje skladbe (posnetek je lahko osnoven, posnet s telefonom). Rok za prijavo je ponedeljek, 26. april 2021.

Preberite tudi: