petek, 2. 4. 2021

Hitro testiranje tudi pred Mestno hišo

Od torka, 6. aprila 2021, bo testiranje s hitrimi antigenskimi testi za SARS-CoV-2 potekalo tudi pred Mestno hišo, v mobilni enoti Simulacijskega centra ZD Ljubljana. Testiranje bo potekalo vsak delovnik od 9. do 13. ure.

Osnovni pogoj za udeležbo na testiranju je, da ste zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal in prebavil.
V primeru, da imate simptome in znake okužbe covid-19 (prehlad, kašelj, vročina, izguba vonja, izguba okusa, prebavne težave) ostanite doma in se posvetujte z osebnim ali dežurnim zdravnikom po telefonu oziroma elektronski pošti in sledite prejetim navodilom.
Na testiranje prinesite osebni dokument in zdravstveno izkaznico, obvezno je nošenje zaščitne maske in vzdrževanje medosebne razdalje med čakanjem na testiranje.

Upoštevajte zaščitne ukrepe

Pozivamo vas, da med čakanjem v vrsti dosledno upoštevate samozaščitne ukrepe in navodila. Upoštevajte, da so med vami lahko tudi asimptomatski bolniki, ki se svoje okužbe nikakor ne morejo zavedati. Vzdržujte medsebojno razdaljo, pravilno nosite masko, skrbite za higieno rok in kašlja, predvsem pa se na mestih za odvzem brisa ne zadržujte.

Testiranje tudi na Kongresnem trgu in parkirišču Tivoli

V sodelovanju z Zdravstvenim zavodom Zdravje hitro testiranje poteka tudi na Kongresnem trgu in pred parkiriščem Tivoli.

Testiranje na Kongresnem trgu (do konca aprila 2021)
Ponedeljek - petek: od 14. do 17. ure
Sobota: od 9. do 12. ure

Testiranje pred parkiriščem Tivoli (do 16. aprila 2021)
Ponedeljek – petek: od 9. do 12. ure

Na Gospodarskem razstavišču hitro testiranje za splošno populacijo trenutno ne poteka.

Preberite tudi: