ponedeljek, 18. 9. 2023

Ideje mladih v Ljubljani, dobrodošle!

Mladi zmaji so v sklopu Mestnega inkubatorja odprli prijave za že 8. generacijo Idejalistk in Idejalistov, uresničevalk in uresničevalcev idej. Mestni inkubator je namenjen mladim med 18. in 29. letom, ki želijo svoje zamisli spremeniti v izvedene projekte s pozitivnim vplivom na življenje v Ljubljani. Rok za prijave je 15. oktober 2023, online informativni dan pa je 29. septembra ob 15. uri.

Program Mestnega inkubatorja, ki ga sestavljajo delavnice, mentorstvo in finančna podpora v višini 15.000 EUR, je vzajemna učna izkušnja tako za udeležence kot izvajalce programa. Mladi zmaji program pripravljamo v sodelovanju s TiPovej! Zavodom za ustvarjalno družbo.

Online Info dan

Mladi zmaji 29. septembra ob 15. uri organizirajo online Info dan, na katerem boste izvedeli vse podrobnosti o programu. Info dan je namenjen vsem, ki ne vedo, ali je njihova ideja primerna za v Mestni inkubator ter tudi vsem, ki nimajo ideje, a bi jo radi imeli.
Prijave na Info dan Mladi zmaji zbirajo tukaj.

Rok za prijave v 8. Mladi inkubator

Prijavite se lahko najkasneje do 15. oktobra 2023 do polnoči in niti minuto čez. O izboru idej vas bodo Mladi zmaji obvestili do 20. oktobra 2023.
Prijavite se lahko tukaj.

 

Podrobnejše informacije o 8. sezoni Mladega inkubatorja najdete tukaj

 

Preberite tudi: