sreda, 21. 11. 2018

Kaj si želite na Golovcu? Izpolnite anketo URBforDAN!

V Mestni občini Ljubljana smo vodilni partner mednarodnega projekta URBforDAN – upravljanje in raba urbanih gozdov kot naravne dediščine v podonavskih mestih, katerega cilj je izboljšati upravljanje z urbanimi gozdovi, predvsem v smislu urejanja gozdov za potrebe oddiha in rekreacije. V Ljubljani smo za testno območje izbrali Golovec.

Vabimo vas k sodelovanju

Skozi projekt URBforDAN vzpostavljamo vključujoč pristop, s katerim bomo povezali različne deležnike v platformo in tako z učinkovitejšim sodelovanjem sprejeli prave odločitve za upravljanje z gozdom.

Ker je projekt namenjen predvsem uporabnikom, želimo pridobiti tudi vaš pogled na obravnavano tematiko. Konkretni ukrepi v projektu bodo namreč odvisni tudi od predlogov sodelujočih deležnikov, udeležencev posameznih delavnic in drugih dogodkov ter dejavnosti za različne javnosti.

Sporočite nam svoje mnenje

Zato vas vabimo, da do 15. decembra 2018 izpolnete spodnji vprašalnik, ki vam bo vzel le približno pet minut. Vaše odgovore bomo uporabili za upravljanje z gozdovi na Golovcu po meri uporabnikov.

Izpolnite anketo

Ker si želimo, da bi z nami sodelovali tudi v nadaljnjih korakih izvedbe projekta (npr. na delavnicah in drugih dogodkih), vas prosimo, da nam – če se želite vključiti v URBforDAN – svoje kontaktne podatke sporočite na elektronski naslov jurij.kobe@ljubljana.si ali na telefonsko številko +386 1 306 1761.

Več informacij o projektu je na voljo tukaj.