četrtek, 3. 6. 2021

Ko nogomet sreča kulinariko

V Ljubljani se nogometno vzdušje te dni prepleta tudi s kulinaričnimi užitki. Gostinci iz središča mesta so v svojo ponudbo dodali specialitete držav, katerih reprezentance so se uvrstile na zaključni del EUFA evropskega prvenstva do 21. let.

V pričakovanju velikega finala na stadionu Stožice obiščite izbrane gostinske lokale, kjer boste lahko uživali v specialitetah iz Italije, Francije, Nemčije, Avstrije, Španije, Nizozemske in iz skandinavskih držav.

foto

V Loliti se lakho posladkate s tortico, okrašeno z zastavami nogometnih reprezentanc.

Kje najdem nogometno ponudbo?

foto
Je še kaj bolj italijanskega kot pica? Privoščite si jo lahko v Gostilnici 5-6 kg.

Posebne, nacionalno obarvane kulinarične poslastice najdete v naslednjih lokalih: Gostilnica 5-6 kg, Linda Bistro, Njokarna, Romansa, Štrukljarnica Moji Štruklji, Altroke, Kaval Group, Vrt Lili Novy, Špice, Lolita na Cankarjevem nabrežju in na Eipprovi ulici, Bienale Tivolski grad, Restavracija Angel, Gostilnica in Kavarnica Kaval, Restavracija in kavarna Element, Gostilna pri Trubarjevi mami, Paviljon Gospodarsko razstavišče, Vivo D 125, Klobasarna, Švicarija, Zvezda ter People and friends.

foto
Linda Bistro je svojo posebno ponudbo odel v skandinavske okuse. Poskusite "Fancy A Hug(ge)"

Nabrežja Ljubljanice v barvah nogometa

foto
Tudi nabrežja Ljubljanice so športno obarvana. Cankarjevo in Petkovškovo nabrežje smo okrasili z zastavicami ekip, ki se borijo za naslov evropskega prvaka.

Gremo v Stožice

Skupaj z Dunking Devilsi, Ljubljanskim zmajčkom in Timijem Maxom Elšnikom se veselimo, da bodo veliki finale UEFA evropskega prvenstva do 21 let na tribunah stadiona Stožice spremljali tudi navijači!