torek, 23. 5. 2017

Kolaž mladosti 2017

Ljubljanske mladinske organizacije, vključno z novonastalo Mrežo mladinskih centrov Ljubljane vabijo na Kolaž mladosti, ki bo potekal od 23. maja do 1. junija 2017.

Na Kolažu mladosti – dnevih mladih v Ljubljani sodeluje več kot 30 organizacij, ki na različnih lokacijah po mestu pripravljajo 25 dogodkov za mlade.
Osrednji namen projekta, ki postaja vsakoletno mesto srečevanja mladih, organizacij in mrež, aktivnih na področju dela z mladimi oziroma za mlade v MOL, je predstavitev aktivnosti mladih in mladinskega sektorja v Ljubljani ter aktivno vključevanje v družbeno dogajanje.

kolaz mladosti2
Letošnje dneve mladih bo zaznamovalo pestro festivalsko dogajanje, posvet o mladinskih centrih prihodnosti, nogometna turnirja, piknik za prostovoljce ljubljanskih mladinskih organizacij, regionalni posvet za spodbujanje bolj vključujoče družbe, izmenjevalnica oblačil, obutve in drugih dobrin, okrogla miza o mentorstvu in kulturi mentorstva, številne delavnice, projekcija filma in še.

Program Kolaža mladosti je pripet.
Aktivnosti Mestne občine Ljubljana na področju mladih pa si oglejte na naši spletni strani, v rubriki Mladi v Ljubljani.