torek, 16. 10. 2012

Konkurenčne cene Energetike Ljubljana

V Energetiki Ljubljana so se hitro in aktivno odzvali na začetek ogrevalne sezone ter na nove razmere na trgu zemeljskega plina.

Energetika Ljubljana bo svojim odjemalcem tudi v prihodnje nudila varno in zanesljivo dobavo zemeljskega plina po ugodnih in konkurenčnih cenah skupaj s široko paleto kakovostnih dodatnih storitev.

Po uspešnem dogovoru z dobaviteljem zemeljskega plina, Geoplinom, d.o.o., so vsem gospodinjskim in poslovnim odjemalcem z letno porabo do 100.000 m3 zemeljskega plina zagotovili konkurenčne cene do konca ogrevalne sezone.

  • Cena zemeljskega plina od 1. novembra 2012 do 31. decembra 2012 bo 0,3589 €/m3 !
  • Cena zemeljskega plina od januarja do aprila 2013 bo največ 0,3970 €/m3 !
  • Že oktobra 2012 so za odjemalce z letno porabo do 4.500 m3 ceno zemeljskega plina znižali za 10% !


V Energetiki Ljubljana pričakujejo, da bodo po aprilu 2013 v sodelovanju z njihovim dobaviteljem uspeli ohraniti vsaj enako oz. še nižjo ceno. Odjemalcem zemeljskega plina, ki že imajo pogodbo z Energetiko Ljubljana, bodo dobavo po navedenih nižjih cenah zaračunali avtomatično.

Za gospodinjske odjemalce v Sloveniji so v Energetiki Ljubljana pripravili tudi produkt Bodi aktiven – zmanjšaj račun. Ta produkt nudi omejenemu številu odjemalcev z individualnim odjemnim mestom dodatno 13,5% znižanje cene zemeljskega plina za eno leto. Tako lahko novembra njihovi gospodinjski odjemalci dosežjo neto ceno zemeljskega plina 0,3104 €/m3, kar pomeni 40% nižjo ceno, kot je veljala septembra letos. To je trenutno najnižja cena zemeljskega plina za gospodinjske odjemalce v Sloveniji.

150 let izkušenj na področju oskrbe s plinom je dodana vrednost, ki skupaj z novimi, odjemalcem prijaznimi produkti, predstavlja poglavitno konkurenčno prednost Energetike Ljubljana pred ostalimi igralci na odprtem trgu z zemeljskim plinom.

Energetika Ljubljana za svoje odjemalce pripravlja še storitev Enakomerni mesečni obrok, ki bo gospodinjskim odjemalcem omogočila enakomerno plačevanje skozi vse leto, kljub različni porabi plina po posameznih mesecih.

V bogato ponudbo storitev Energetike Ljubljana sodijo tudi nepovratne finančne spodbude, izvedba notranje plinske napeljave v paketu s plinskim kotlom, izdelava projektne dokumentacije, ponudba pogonskega goriva CNG (stisnjen zemeljski plin), ki se prodaja pod blagovno znamko Metan ter različne finančne ugodnosti (finančni najemi, krediti).

Celotno ponudbo Energetike Ljubljana si lahko ogledate na www.energetika-lj.si.