sreda, 19. 12. 2018

Mreža mladinskih centrov Ljubljana odslej tudi na spletu

Mladim meščanom in vsem, ki v mesto prihajajo, je na voljo spletna stran Mreže mladinskih centrov Ljubljana, ki povezuje 12 ljubljanskih mladinskih centrov.

Na spletni strani www.mrezaljubljana.si najdete vse ključne informacije o mreži in posameznih centrih. 

Mladim prijateljstvo, mestu navdih

Te so obiskovalcem strani na voljo v slovenskem in angleškem jeziku. Na spletni strani lahko izveste kje je vam najbližji center, kratek opis in nekaj ključnih besed posameznih centrov, vse pomembne kontakte in povezave ter dostopnost z Ljubljanskim potniškim prometom. Stran je namenjena lažjemu uresničevanju poslanstva in vrednot mreže, ki jo povezuje skupen slogan "Mladim prijateljstvo, mestu navdih".  

Spletna stran je eno od orodij mreže za učinkovitejšo komunikacijo z mladimi in ostalimi meščani. Navdihnila jo je v letošnjem letu nastala celostna grafična podoba mreže, ki je rezultat intenzivnega raziskovanja skupnih vrednot in poslanstva mreže, ki je potekal pod vodstvom Tadeje Bučar iz laboratorija za kreativne industrije Punkt in oblikovalke Saše Kerkoš. 

Zajeta slika17

Da v Ljubljani, mestu mladih in na spletni strani www.mrezaljubljana.si, živi slogan "Mladim prijateljstvo, mestu navdih" skrbijo članice mreže: Javni zavod Mladi zmajiMladi Zmaji Bežigrad MladincMladi zmaji ČrnučeMladi zmaji ŠiškaMladi zmaji ČrnučeDnevni center Skupaj v skupnosti (Zavod Misss), SMC Rakovnik, Salezijanski mladinski center Kodeljevo, Mladinski center Zavod BobMladinska postaja Moste (Sezam - združenje mladih, staršev in otrok), Mladinski center ULCA (Društvo GOR),CONA Fužine CSD Moste Polje in mladinski center Legebitra