četrtek, 27. 2. 2020

Na Ljubljanski grad z novim turističnim vodnikom

Na Ljubljanskem gradu predstavljamo novo izdajo tiskanega turističnega vodnika, ki smo ga poimenovali Ljubljanski grad – krona slovenske prestolnice.

Vodnik na osemdesetih straneh predstavlja zgodovinski pregled od prazgodovine, kamor segajo prvi najdeni predmeti na območju Grajskega griča, pa vse do današnjih dni; obogaten je z ilustriranimi legendami iz posameznega obdobja. V poglavju Sprehod po gradu in okolici so predstavljeni vsi grajski prostori in njihove zanimivosti ter Grajski grič, na koncu pa je opis današnje ponudbe na Ljubljanskem gradu.

foto
Slovensko izdajo vodnika, ki ga odlikuje raznovrstno fotografsko gradivo, že najdete v Grajski trgovini Friderik, kmalu pa bodo sledile še različice v angleškem, nemškem in italijanskem jeziku.

Osvežena podoba spletne strani

Hkrati predstavljamo tudi osveženo podobo spletnega mesta Ljubljanskega gradu, ki obiskovalcu ponuja predvsem izboljšano uporabniško izkušnjo in osvežene vsebine, ki so prilagojene domačim in tujim obiskovalcem. Prepričajte se sami in odkrijte sveže in sodobno spletno mesto sicer starodavnega in zgodovinskega gradu na www.ljubljanskigrad.si

Preberite tudi: