torek, 2. 8. 2005

NOVINARSKA KONFERENCA »DRUŽENJE V TIVOLIJU«

2. september – V Banketni dvorani Mestne hiše je danes potekala novinarska konferenca, na kateri je županja MOL Danica Simšič predstavila program prireditve »Druženje v Tivoliju«.

Županja MOL Danica Simšič je predstavila rezultate lanskoletne prireditve »Druženje v Tivoliju«, ki je presegla pričakovanja, saj se je organiziranih delavnic in druženja udeležilo kar 1500 ljudi. Letos so pričakovanja visoka, saj je županja poudarila, da je program prireditve še dodatno obogaten. Svoje veščine bodo obiskovalcem predstavile ljubljanske mažoretke, ponujenih pa bo še večje število delavnic za mlade in njihove starše kot v preteklem letu. Med pomembnejšimi novostmi je omenila tudi kolesarski poligon, ki ga bo vodil Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MOL, kjer bodo obiskovalci preizkusili svoje kolesarske sposobnosti in poslušali nasvete za pravilno uporabo zaščitne kolesarske čelade.

Namen prireditve je spoznavanje meščank in meščanov v prijetnem neformalnem okolju, druženje za mlade, širjenje strpnosti, odgovornosti do okolja v katerem živimo in zabavanje.

Županja MOL Danica Simšičje še dodala, da MOL preko Oddelka za kulturo in raziskovalno dejavnost, Oddelka za zdravstvo in socialno varstvo in Oddelka za predšolsko vzgojo, izobraževanje in šport izvaja ali sofinancira vrsto projektov in programov za mlade, ki so lepo in številčno sprejeti.

Na koncu je županja vse meščanke in meščane povabila, naj se ji pridružijo na prireditvi, ki bo 4. septembra 2005 od 11. do 19. ure v Ptičjem stanu v parku Tivoli. Poskrbljeno bo za hrano in pijačo, nagrade in zabavo, glasbo in klepet.

Služba za odnose z javnostmi MOL