ponedeljek, 5. 8. 2019

Obvoz linij 12 in 12D

Od torka, 6. avgusta, do predvidoma 31. novembra 2019 bosta liniji mestnega potniškega prometa 12 in 12D potekali po obvozu.

Obvozna trasa bo:

  • V smeri Vevče oziroma Podgorica (Dragomelj): Šmartinska cesta, Bratislavska cesta, Ljubljanska severna obvoznica, izvoz Ljubljana Sneberje, Zadobrovška cesta oziroma Šmartinska cesta in naprej po redni trasi.
  • V smeri Bežigrad: Šmartinska cesta (Šentjakob), severna obvoznica, izvoz Nove Jarše, Šmartinska cesta in naprej po redni trasi.

Zaradi popolne zapore Šmartinske ceste in obvozne trase bodo začasno ukinjena postajališča Hrastje, Sneberje in Trbeže v obe smeri. Dela se izvajajo na državni cesti, dovoljenje za zaporo je izdal DRSI.

Vse udeležence v prometu prosimo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije. Celovite informacije o mobilnosti in zaporah cest v Ljubljani lahko spremljate na našem portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo. Svoje poti po mestu lahko načrtujete tudi s pomočjo klepetalnega robota (chatbota) Ljubo iz Ljubljane, ki deluje znotraj Facebookove aplikacije Messenger.